ABN AMRO verwijderd A23 codering binnen 3 werkdagen

logo abn amro
Uitspraak (PDF)

Waar ging deze zaak over?

Cliënte heeft in 2013 een hele moeilijke periode achter de rug gehad. Plotseling kwam haar partner op jonge leeftijd te overlijden. Hierdoor bleef zij met haar 4 minderjarige kinderen achter in een hele emotionele periode. Daar waar cliënte en haar partner 2 inkomens hadden, viel 1 inkomen abrupt weg. De lasten bleven hetzelfde waardoor cliënte niet meer aan haar betaalverplichtingen kon voldoen. Alsof het niet erger kon, liep haar jongste zoon een botziekte op, waardoor ze ook veel in het ziekenhuis moest verblijven. Dit kwam weer niet ten goede voor behoud van haar baan, waardoor ze verder in de financiële problemen kwam. Cliënte was genoodzaakt hulp te gaan zoeken bij de gemeente, waarna cliënte in een MSNP-traject terechtkwam.

De 3 jaren erna heeft cliënte geld gereserveerd om al haar schuldeisers te betalen, waardoor in 2020 cliënte een schone lei verklaring kreeg. Echter blijven de coderingen dan nog 5 jaar op naam staan, conform het eigen Algemeen Reglement van het BKR. Inmiddels zijn de kinderen allemaal het huis uit, en heeft cliënte al jaren een goed inkomen. De dochter van cliënte is afgestudeerd in Pedagogie en wil graag met haar moeder een kinderdagverblijf starten. Cliënte liep al gelijk vast met de start van de onderneming, omdat ze geen zakelijke auto kon leasen of een creditcard kon aanvragen.

Met de hulp van de specialisten van Codering Verwijderspecialist kunnen moeder en dochter nu verder met hun droom te verwezenlijken. Wij wensen jullie veel succes toe met jullie kinderdagverblijf.

image59
Vragen of interesse?
We helpen u graag verder!

Vraag een gratis adviesgesprek aan of bel ons direct.

085 - 013 10 85
Vraag een gratis adviesgesprek aan
  • Ochtend (09.00-11.45 uur)
  • Middag (12.00-15.00 uur)
  • Namiddag (15.00-17.30 uur)
  • Hypotheek
  • Lening
  • Ondernemer
  • Overig