visa creditcard

Creditcard BKR, een creditcard aanvragen zonder BKR

Wilt u een creditcard aanschaffen, maar staat een BKR codering dit in de weg? Laat uw codering verwijderen.

Al mogelijk vanaf €420
Met spoed binnen 4-6 weken mogelijk
U betaalt bij ons altijd een vast laag tarief

In de huidige maatschappij is het hebben van een creditcard een noodzakelijkheid. Simpele zaken als het reserveren van een hotel, het huren van een auto of vliegtickets bestellen, vereisen al een verplichting om met een creditcard te betalen. Heeft u een afwijzing gekregen op de aanvraag van een creditcard? De specialisten van Codering Verwijderspecialist geven u graag gratis advies of ook uw BKR codering te verwijderen is op basis van de AVG wetgeving.

Bent u vandaag de dag financieel stabiel en loopt u weleens tegen bovenstaande aan? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Onze jurist vertelt u dan precies waar u aan toe bent en of wij uw codering kunnen verwijderen. Vul het aanvraagformulier in of neem direct contact op via 085 - 013 10 85.

creditcard

Creditcard BKR: ik kan de meeste simpele dingen niet doen omdat ik een BKR codering heb

U heeft een goed inkomen en een gezonde spaarrekening. Kortom u heeft uw financiën goed op orde. Toch moet u een gunst vragen aan een vriend of familielid om die vliegtickets te boeken of om een hotel te reserveren, omdat u niet in het bezit bent van een creditcard. Uw aanvraag voor een creditcard wordt niet geaccepteerd, omdat u staat geregistreerd bij stichting BKR. Klinkt dit bij u bekend in de oren? Onze juristen vertellen u tijdens een gratis adviesgesprek meer over de wettelijke mogelijkheden om u van een negatieve BKR codering af te kunnen helpen op basis van de AVG Privacywetgeving.

Creditcard BKR, laat uw negatieve BKR-registratie verwijderen door Codering Verwijderspecialist

In de praktijk zien wij dat de belangen om uw codering te verwijderen zich niet alleen beperken tot de aanschaf van een creditcard. Het kopen van een huis of een financiering voor een noodzakelijke verbouwing liggen vaak ook in het verlengde hiervan. Tijdens het adviesgesprek kan onze jurist al direct maatwerk leveren door uw belangen goed in kaart te brengen. Hoe zwaarder uw belangen wegen, des te groter het gewicht in uw voordeel ligt in het wettelijke standpunten verzoek die wij namens u kunnen opstellen. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

ing creditcard

Word ik negatief geregistreerd bij het BKR als ik een creditcard aanschaf?

Indien u een creditcard aanschaft, wordt u niet direct geregistreerd bij het BKR. Echter, zijn er wel uitzonderingen. Heeft u een creditcard met krediet wat u in termijnen terugbetaald? Dan krijgt u wel te maken met het BKR. Of, bent u bijvoorbeeld vergeten om de rekening van uw creditcard te voldoen en duurt dit langer dan 60 of 90 dagen? Dan krijgt u tevens te maken met het BKR. U krijgt geen registratie als u het bedrag binnen 30 dagen betaald.

 

  • Ochtend (09.00-11.45 uur)
  • Middag (12.00-15.00 uur)
  • Namiddag (15.00-17.30 uur)