Auto leasen met BKR? Laat uw BKR-registratie verwijderen

Lees hieronder meer over de mogelijkheden van een auto leasen met BKR. Liever direct contact? Bel ons via 085 013 10 85.

Al mogelijk vanaf €420
Met spoed binnen 4-6 weken mogelijk
U betaalt bij ons altijd een vast laag tarief

Auto leasen met BKR

Heeft u te maken met een afwijzing van een private lease door een BKR-codering? Neem vandaag nog contact op met ons en bespreek gratis of uw negatieve BKR-registratie kunnen verwijderen is op basis van de AVG-wetgeving. Wanneer u op dit moment financieel stabiel bent dan zijn er mogelijkheden om uw codering te laten verwijderen. Tijdens het gratis adviesgesprek vertellen wij u direct of uw codering te verwijderen is.

auto

Ik kan heel voordelig een auto leasen, maar door een BKR-codering wordt mijn aanvraag direct afgewezen

Het hebben van een juist vervoersmiddel is essentieel in onze dagelijkse bezigheden. U reist misschien veel zakelijk en privé, waardoor uw auto al heel snel te maken heeft met gebreken en de daarbij behorende kosten in onderhoud. Steeds meer consumenten hebben ontdekt dat er allerlei voordelige private lease constructies mogelijk zijn. Waardoor enerzijds u als consument zich niet meer druk hoeft te maken over de afschrijving van de wagen en anderzijds u niet telkens om de 3 à 4 jaar al uw spaargeld moet gebruiken voor de aanschaf van een (2e hands) auto.

Auto leasen met BKR, hoe zit dat?

Wanneer u een negatieve BKR-registratie heeft, is het leasen van een auto vrijwel onmogelijk. De meeste leasebedrijven zijn namelijk aangesloten bij het Keurmerk Private Lease, waardoor zij een zorgplicht hebben waar het gaat om de financiële last die mensen kunnen dragen. Ondanks het feit dat u wellicht een vaste baan heeft of als ZZP'er maandelijks voldoende inkomen genereert, wordt uw aanvraag al direct afgewezen.

Auto leasen met BKR, laat uw codering verwijderen middels de AVG wetgeving

Een negatieve BKR-registratie heeft als doel om een wanbetaler te beschermen tegen overkreditering. Waarom moet u dan nog beschermd worden als u uw financiën op orde heeft? De AVG wetgeving heeft hier een duidelijk antwoord op. Met het indienen van een juridisch standpunten verzoek is het wettelijk mogelijk om een negatieve BKR-registratie te verwijderen.

Uw BKR-registratie laten verwijderen door Codering Verwijderspecialist

Wij hebben de jurisprudentie in huis waaruit blijkt dat het hebben van een betrouwbare auto een noodzakelijkheid is en dat een negatieve BKR-registratie dan moet wijken, omdat het belang van de persoon in gewicht veel zwaarder weegt. Onze specialisten behandelen wekelijks soortgelijke aanvragen welke op basis van wetgeving verwijderd wordt. Neem gratis contact op met onze specialisten en u weet direct of ook uw zaak behandeld kan worden.

Een auto leasen met BKR? Laat eerst uw BKR-registratie verwijderen door Codering Verwijderspecialist.

 

  • Ochtend (09.00-11.45 uur)
  • Middag (12.00-15.00 uur)
  • Namiddag (15.00-17.30 uur)