autoleasenzonderbkr

Auto leasen zonder BKR

Auto leasen zonder BKR niet mogelijk? Laat ons uw negatieve codering verwijderen en zorg ervoor dat u weer een auto kan leasen.

Al mogelijk vanaf €420
Met spoed binnen 4-6 weken mogelijk
U betaalt bij ons altijd een vast laag tarief

Een auto leasen biedt talloze voordelen voor zowel ondernemers als particulieren, zoals flexibiliteit, onderhoudsgemak en de mogelijkheid om in een gloednieuwe auto te rijden zonder grote investeringen. Dit is voor ondernemers bijvoorbeeld een echte must. Echter, voor diegenen met een negatieve BKR registratie lijkt het leasen van een auto een onmogelijke opgave. Financiële instellingen voeren een BKR check uit bij het verstrekken van leasecontracten, en een negatieve registratie kan leiden tot een directe afwijzing van uw leaseaanvraag. Maar is het werkelijk einde verhaal? Ontdek de mogelijkheden van auto leasen zonder BKR. Wilt u liever direct weten of wij uw codering kunnen verwijderen? Bel ons voor een gratis adviesgesprek via 085 - 013 10 85.

Waarom auto leasen zonder BKR niet mogelijk is

Een negatieve BKR registratie duidt op financiële uitdagingen in het verleden, zoals gemiste betalingen of achterstallige leningen. Bij het aanvragen van een leasecontract voert de leasemaatschappij doorgaans een BKR toetsing uit om uw kredietwaardigheid te beoordelen. Een negatieve registratie wekt twijfels op over uw vermogen om de leasekosten tijdig te voldoen, wat resulteert in een aanzienlijk risico voor de leasemaatschappij. Hierdoor wordt het leasen van een auto onmogelijk met een negatieve BKR registratie.

Het ontstaan van een codering op uw kredietoverzicht

Wanneer er een negatieve BKR registratie boven komt, betekent dit dat er in het verleden achterstallige betalingen zijn geweest. Een kredietverstrekker is verplicht om iedere lening boven de €250 te melden bij het BKR. Wanneer er een achterstand van de terug te betalen lening optreedt, van vaak twee maanden of meer, wordt er een negatieve BKR registratie geplaatst. Meestal in de vorm van een A codering. Zelfs wanneer u al uw schulden netjes heeft afbetaald, blijft de codering vijf jaar lang zichtbaar en gedurende deze periode kunt u geen nieuwe lening krijgen.

Auto lease zonder BKR: de mogelijkheden op basis van de AVG

Gelukkig biedt de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) mogelijkheden om van uw negatieve BKR registratie af te komen. Heeft u namelijk geen schulden meer, heeft u alles netjes afbetaald, maar zorgt de vijfjaarstermijn ervoor dat u geen nieuwe lening meer kan krijgen. Heeft u daarnaast een groot belang bij het krijgen van een nieuwe lening, waardoor u de vijfjaarstermijn niet uit kan zitten? Dan kunnen we op basis van de AVG wet een juridisch verwijderverzoek indienen. De AVG wet is namelijk van toepassing op de kredietverstrekker die uw gegevens verwerkt. De AVG wet is duidelijk wanneer het gaat om de verwerking van persoonsgegevens. De gegevens moeten noodzakelijk en actueel zijn. Daarnaast moeten ze het doel dienen waarvoor ze worden verwerkt. Het doel van het BKR om uw gegevens te blijven verwerken, is om u te beschermen tegen overkreditering en banken en financiële instellingen te beschermen tegen wanbetalers. Wanneer u op dit moment uw financiën op orde heeft, wordt dit doel voorbij gelopen. Middels het juridisch verwijderverzoek tonen wij aan bij de kredietverstrekker dat het niet langer noodzakelijk is dat uw codering gehandhaafd wordt.

Dit verwijderverzoek behartigt uw belangen en toont aan dat het handhaven van de negatieve registratie niet langer gerechtvaardigd is. In dit verzoek verwerken we bewijsstukken die aantonen dat handhaving op dit moment niet langer noodzakelijk is. Daarnaast versterken we het dossier met de beschikbare jurisprudentie van eerder gewonnen zaken.

Auto leasen zonder BKR: de voordelen van Codering Verwijderspecialist

Codering Verwijderspecialist is uw partner in het verwijderen van negatieve BKR registraties en het herstellen van uw financiële reputatie. Wanneer u uw codering door onze ervaren juristen laat verwijderen, brengt dat verschillende voordelen met zich mee.

- Met onze diepgaande kennis van de AVG-wetgeving hebben we een hoge slagingskans.
- We hebben een uitgebreid netwerk en korte lijntjes bij de grote kredietverstrekkers van Nederland, waardoor we vaak snel een antwoord krijgen.
- We weten precies waar een juridisch verwijderverzoek aan moet voldoen en zorgen dat het op de juiste manier wordt aangeleverd. Wist u dat een juridisch verwijderverzoek doorgaans maar één keer kan worden ingediend? Daarom raden wij altijd aan de hulp van een professioneel bedrijf in te schakelen.

Een auto leasen zonder BKR lijkt een onmogelijke zaak. Wij hebben al veel soortgelijke gevallen behandeld. Vul het aanvraagformulier in en wij bellen u terug. Na dit gratis adviesgesprek weet u direct of wij uw codering vroegtijdig kunnen verwijderen. Wij nemen alleen zaken aan die een hoge slagingskans hebben.

Leasen zonder BKR weer mogelijk dankzij Codering Verwijderspecalist.

 

 

  • Ochtend (09.00-11.45 uur)
  • Middag (12.00-15.00 uur)
  • Namiddag (15.00-17.30 uur)