Over Codering Verwijderspecialist

Onze juristen begrijpen als geen ander dat er veel bij u op het spel staat waarom uw negatieve BKR-registratie verwijderd moet worden. Om die reden werken er bij ons alleen maar ervaren deskundigen op het gebied van de AVG Privacywetgeving. U wilt de meest ervaren mensen laten werken aan uw zaak. Houdt u rekening met het feit dat een juridisch standpunten verzoek vaak maar één keer bij een bank of kredietverstrekker ingediend kan worden tijdens een minnelijke procedure. Neem daarom geen genoegen met minder. Laat uw BKR codering verwijderen door een van onze professionals. Meer weten? Neem vandaag nog contact met ons op, zodat onze juristen u tijdens het gratis adviesgesprek direct kunnen vertellen of ook u in aanmerking komt voor het verwijderen van uw negatieve BKR-registratie en u verder kunt met uw financiële doelen.

Onze Verwijderspecialisten

soenil 2
Soenil Balgobind

Jurist - Consumenten en ZZP'ers

Neemt pas genoegen als de klus is geklaard. Al meer dan 3000 intakegesprekken gevoerd

Lees meer
koen zomer(1)
Koen Zomer

Procesadvocaat

Als er snel gehandeld moet worden, dan komt Koen met het breekijzer tevoorschijn. Sinds 2015 de meest ervaren advocaat op dit gebied in Nederland.

Lees meer
gerard(1)
Gerard van der Steen

Jurist - Intake en advies ondernemers

Helpt ondernemers al 7 jaar van hun BKR-registraties af. Honderden ondernemers zijn u al voorgegaan.

Lees meer
rob harlaar
Rob Harlaar

Jurist - Hypotheken en financieringen

Haast met een hypotheekaanvraag? Rob doet wat nodig is zodat u die droomwoning toch kunt kopen

Lees meer

Codering Verwijderspecialist biedt dé oplossing

Onze juristen bieden dé oplossing voor het verwijderen van uw negatieve BKR-registratie. Met inmiddels meer dan duizend verwijderde coderingen en honderden gewonnen rechtszaken tegen bijna alle kredietverstrekkers in Nederland, zijn wij de nummer 1 BKR verwijderaar van Nederland.

Tijdens het BKR traject luisteren wij naar uw verhaal en behandelen wij uw zaak alsof het onze codering is. Iedere keer als wij een klant aan de telefoon hebben die zijn of haar verhaal doet, voelen wij u! Ons team begrijpt als geen ander dat er veel meer op het spel staat dan simpel ‘een codering verwijderen’. Vaak staat er bijvoorbeeld een droomwoning op het spel, of eindelijk een woning met een studeerkamer voor de kinderen. Of de ondernemer die nu eindelijk de laatste stap wilt zetten naar een woning waar wonen en werken mogelijk is.

Als alleen het resultaat telt, belt u Codering Verwijderspecialist

Al onze medewerkers begrijpen wat er voor u op het spel staat en zetten graag een extra stap die nodig is om uw negatieve BKR-registratie te verwijderen.

Deze transparantie en eerlijkheid start al tijdens het eerste intakegesprek. Wij zijn kritisch en nemen alleen zaken aan die haalbaar zijn. En, als wij samenwerken, mag u ook kritisch naar ons zijn, want alleen zo maken wij samen het verschil naar een sterk dossier tegenover de kredietverstrekker die u negatief geregistreerd heeft.

Wij helpen u door heel Nederland

Codering Verwijderspecialist is met 3 vestigingen in Nederland het grootste juridisch kantoor dat volledig gespecialiseerd is in het verwijderen van negatieve BKR-registraties.

kantoorzuidhavenzevenbergen
Zevenbergen

Zuidhaven 51,
4761 CS Zevenbergen

arnhem
Arnhem

Velperweg 37,
6824 BE Arnhem

oosterhout
Oosterhout

Bouwlingplein 36,
4901 KZ Oosterhout

image59
Vragen of interesse?
We helpen u graag verder!

Vraag een gratis adviesgesprek aan of bel ons direct.

085 - 013 10 85
Vraag een gratis adviesgesprek aan
  • Ochtend (09.00-11.45 uur)
  • Middag (12.00-15.00 uur)
  • Namiddag (15.00-17.30 uur)