geldlenenzonderbkr

Geld lenen zonder BKR

Geld lenen zonder BKR? Met een negatieve codering kunt u geen nieuw krediet krijgen. Laat daarom uw codering verwijderen door onze experts.

Al mogelijk vanaf €420
Met spoed binnen 4-6 weken mogelijk
U betaalt bij ons altijd een vast laag tarief

Als consument wilt u geld lenen voor bijvoorbeeld een noodzakelijke verbouwing, echter gooit een negatieve BKR-registratie roet in het eten. Geld lenen zonder BKR is onmogelijk, omdat een kredietverstrekker altijd een BKR-toetsing uitvoert. De kredietverstrekker raadpleegt hiervoor het CKI (Centraal Krediet Informatiesysteem) van het BKR. Hiermee krijgt de kredietverstrekker inzicht in welke leningen u in het verleden heeft afgesloten en of u wellicht betalingsproblemen heeft gehad.

Op deze pagina leest u meer over geld lenen zonder BKR en over hoe wij u kunnen helpen uw codering te verwijderen, waardoor u alsnog een geldlening kunt krijgen. Wilt u liever direct weten of wij u kunnen helpen? Bel dan voor een gratis adviesgesprek naar 085 - 013 10 85.

Hoe ontstaat een BKR-registratie?

In Nederland houdt het Bureau Kredietregistratie (BKR) een register bij van alle kredieten en leningen die worden afgesloten. Een BKR-registratie ontstaat wanneer u een krediet afsluit, zoals een lening, creditcard of telefoonabonnement van €250 of meer. Dit wordt een positieve BKR-registratie genoemd.

Echter, wanneer er betalingsachterstanden van twee maanden of meer optreden op een lening, wordt er een negatieve BKR-registratie geplaatst. Zodra u al uw schulden heeft afgewikkeld, blijft de BKR-codering nog vijf jaar lang zichtbaar.

Waarom is geld lenen zonder BKR niet mogelijk?

Dit komt doordat kredietverstrekkers verplicht zijn om een BKR-toetsing uit te voeren voordat ze een lening verstrekken. Deze toetsing heeft als doel om te beoordelen of een consument in staat is om de lening terug te betalen en of u kredietwaardig bent. Met behulp van het BKR-register krijgen kredietverstrekkers inzicht in de financiële situatie van een potentiële klant, waardoor ze een verantwoorde beslissing kunnen nemen over het verstrekken van een lening.

Lees hieronder meer over de mogelijkheden van lening aanvragen met BKR:

Geld lenen zonder BKR: laat uw codering verwijderen

Het kan echter voorkomen dat een BKR-registratie onterecht is of niet meer relevant is voor uw huidige financiële situatie, omdat u op dit moment al uw schulden heeft afgewikkeld en uw financiële situatie er nu anders uitziet dan toen de codering werd geplaatst. In dat geval is het mogelijk om uw BKR-registratie te laten verwijderen op basis van wetgeving. Volgens de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) wetgeving heeft u als consument het recht om onjuiste of verouderde persoonsgegevens te laten corrigeren of verwijderen.

Hier komt Codering Verwijderspecialist in beeld. Ons bedrijf is gespecialiseerd in het verwijderen van alle type coderingen en BKR-registraties in heel Nederland. We hebben diepgaande kennis van de wet- en regelgeving omtrent gegevensbescherming en kunnen een juridisch standpunten verzoek indienen bij de kredietverstrekker om uw BKR-registratie te laten verwijderen. 

Geld lenen zonder BKR: hoe wordt uw BKR-registratie verwijderd?

De eerste stap in het verwijderproces is het gratis adviesgesprek. Onze juristen beoordelen of wij uw codering vroegtijdig kunnen verwijderen. We zullen ook de verwachte looptijd van het dossier en het passende juridische traject voor uw situatie bepalen. Met duizenden succesvol verwijderde coderingen kunnen we putten uit relevante ervaring en vergelijkbare gevallen om direct de vaste lage kosten voor de behandeling van uw dossier vast te stellen. Na het gesprek weet u precies waar u aan toe bent en kunt u, indien nodig, direct met ons aan de slag.

Zodra u akkoord bent en wij ervan overtuigd zijn dat uw negatieve BKR-registratie verwijderd kan worden, starten we het juridische onderzoek. Tijdens dit proces vragen we het volledige dossier op bij de kredietverstrekker die u negatief heeft geregistreerd. Vaak blijkt dat kredietverstrekkers zich niet aan de AVG-richtlijnen hebben gehouden bij het plaatsen van de codering. Indien dit het geval is, dient de codering direct te worden verwijderd.

De volgende stap is het opstellen van een juridisch standpunten verzoek. Deze is gebaseerd op informatie over het ontstaan van uw negatieve BKR-registratie, uw huidige financiële situatie en het belang van een vroegtijdige verwijdering. Dit verzoek wordt ondersteund met relevante jurisprudentie om de kredietverstrekker te dwingen de negatieve BKR-registratie direct te verwijderen.

Inmiddels hebben we al veel kredietverstrekkers overtuigd van het belang van vroegtijdige verwijdering van negatieve BKR-registraties. Bij een positieve uitkomst wordt uw negatieve BKR-registratie vaak binnen enkele dagen verwijderd en zal deze niet langer zichtbaar zijn op uw BKR-overzicht. Zo kunt u direct verder met uw toekomstplannen.

Geld lenen zonder BKR? Vul hieronder het aanvraagformulier in of bel ons direct via 085 - 013 10 85 en wij vertellen u of wij uw codering ook kunnen verwijderen.

 

  • Ochtend (09.00-11.45 uur)
  • Middag (12.00-15.00 uur)
  • Namiddag (15.00-17.30 uur)