image62

Ondernemer en een BKR-registratie. Wat nu?
BKR zakelijk laten verwijderen

Heeft u als ondernemer te maken met een negatieve BKR-registratie en loopt u hierdoor vast op een zakelijke financiering of bijvoorbeeld een autolease? Op basis van de AVG wet is het mogelijk om uw negatieve BKR-registratie te verwijderen. Neem direct contact met ons op zodat u direct weet of uw BKR-codering te verwijderen is.

Al mogelijk vanaf €420
Met spoed binnen 4-6 weken mogelijk
U betaalt bij ons altijd een vast laag tarief

Ik wil van mijn BKR-registratie af, want ik wil...

zakelijk een auto leasen
een zakelijke lening afsluiten
een zakelijke hypotheek afsluiten
een bedrijfspand financieren
een creditcard aanschaffen

Met succes verwijderen wij BKR-registraties van alle banken

BKR zakelijk: ga verder met ondernemen, zonder negatieve BKR-registratie.

 

Verder met ondernemen, zonder negatieve BKR-registratie
Duizenden ondernemers gingen u voor; wordt u de volgende?
Wij helpen ondernemers verder met het behalen van hun financiële doelen
1644348220 b5fe493076d1171d819862c05cd9e4a8b1090d3a45840d811f7ae6600096e8c3 d 640

Gerard van der Steen vertelt waarom u verder kan met uw financiële doelen, zonder negatieve BKR-registratie

Als jurist team Intake en Advies ondernemers maak ik mij dagelijks hard om ondernemers verder op weg te helpen. Ik hoor dagelijks de verhalen van ondernemers die niet gehoord worden door hun eigen bank. Ondanks het feit dat een ondernemer al jaren bankiert bij dezelfde bank, krijgt hij op financieel gebied niets voor elkaar, omdat er een kruisje achter zijn of haar naam staat. Het leidt vaak tot veel frustratie en in veel gevallen zelfs tot schade. De AVG wetgeving is er juist voor die mensen die dagelijks met dit gevoel te maken hebben. U bent financieel stabiel, werkt hard en heeft een goed jaarinkomen. Toch kunt u geen zakelijke hypotheek afsluiten of een auto leasen. Herkent u zich in bovenstaande? Neem dan direct vrijblijvend contact met ons op, ik help u graag verder.

Laat een BKR-codering uw bedrijf niet in de weg zitten

Bent u ondernemer en heeft u last van een negatieve BKR-registratie uit het verleden? Heeft u dagelijks het gevoel dat uw BKR-registratie de groei van uw onderneming beperkt? Dan zijn dit de juiste signalen om een negatieve BKR-codering vroegtijdig te laten verwijderen. Veel ondernemers denken vaak onterecht dat een BKR-codering niet te verwijderen is. Het BKR is een stichting en heeft niets met de wet te maken. Ook u als ondernemer wordt beschermd door de AVG wetgeving. Deze wetgeving heeft ervoor gezorgd dat duizenden ondernemers die, net als u in hetzelfde schuitje zaten, nu wel verder kunnen met hun zakelijke doelen, zoals het leasen van een auto of het afsluiten van een zakelijke financiering.

Wij hebben de specialisatie in huis om ondernemers verder op weg te helpen. Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op zodat u direct weet of uw negatieve BKR-codering te verwijderen is. BKR zakelijk hoeft uw onderneming niet in de weg te staan.

Wilt u verder met ondernemen? Vraag een gratis adviesgesprek aan

Het BKR heeft maar één doel: het beschermen van een wanbetaler tegen overkreditering, en daarmee het beschermen van de banken. Waarom moet een ondernemer die nu al zijn financiële zaken op orde heeft nog 5 jaar beschermd worden? Deze vraag krijgen wij dagelijks van onze klanten. Het antwoord hierop is: dit zijn de eigen regels van het BKR en de banken. De AVG wet is heel duidelijk. Als een ondernemer zijn financiën op orde heeft, is deze bescherming niet meer nodig.

De belangen van die ondernemer moeten dan zwaarder wegen dan iemand nog onterecht te willen beschermen. Inmiddels ligt er veel jurisprudentie waarbij een negatieve BKR-codering een ondernemer in de weg zat. Wij beschikken over alle jurisprudentie en bekijken in een gratis intakegesprek of u in aanmerking komt voor een vroegtijdige verwijdering. Neem vandaag nog contact met ons op zodat er zicht is op groei van uw onderneming vanaf morgen!

Recent verwijderden wij coderingen van...

Zij konden hierdoor zakelijk verder...

image59
Vragen of interesse?
We helpen u graag verder!

Vraag een gratis adviesgesprek aan of bel ons direct.

085 - 013 10 85
Vraag een gratis adviesgesprek aan
  • Ochtend (09.00-11.45 uur)
  • Middag (12.00-15.00 uur)
  • Namiddag (15.00-17.30 uur)