keys on hand

Hypotheek met BKR onmogelijk? Wij verwijderen uw BKR-registratie

Geen hypotheek door een BKR codering? Laat Codering Verwijderspecialist uw negatieve registratie verwijderen, zodat u uw droomwoning kunt kopen.

Al mogelijk vanaf €420
Met spoed binnen 4-6 weken mogelijk
U betaalt bij ons altijd een vast laag tarief
houseenkeys

Hypotheek met BKR is vaak onmogelijk. Toch weten veel mensen niet dat er op basis van de AVG wetgeving mogelijkheden zijn om uw BKR-registratie vroegtijdig te laten verwijderen. Waarom zou u dan nu een hoge huur moeten blijven betalen terwijl u een goed inkomen hebt om een huis te kunnen kopen? Hieronder leest u wat u kunt doen om alsnog uw droomwoning te kunnen kopen.

Een hypotheek met negatieve BKR is vaak onmogelijk. Kredietverstrekkers voeren altijd een BKR toetsing uit. Komt daaruit dat u een negatieve codering op uw naam heeft staan? Dan willen banken vrijwel direct geen zaken met u doen. Liever direct weten waar u aan toe bent? Bel dan naar 085 - 013 10 85.

Hypotheek met BKR: wat is een BKR-registratie?

Wordt u geconfronteerd met een negatieve BKR registratie op uw kredietoverzicht? Dan levert dat veel problemen op, op het gebied van nieuwe leningen, zoals een hypotheek. In Nederland zijn alle kredietverstrekkers verplicht om leningen boven de €250 te registreren bij het BKR. In beginsel is dit een positieve BKR registratie. Niet zoveel aan de hand denkt u. Helaas leert de praktijk dat ook vaak een positieve registratie van invloed is op uw leencapaciteit. U krijgt dus een lagere hypotheek.

Een negatieve BKR registratie ontstaat wanneer er een betaalachterstand op uw terug te betalen lening ontstaat van vaak twee maanden of meer. Een negatieve BKR registratie zorgt ervoor dat u niets kunt doen op financieel gebied. De kredietverstrekker wijst uw verzoek voor een nieuwe lening direct af. Ook wanneer u inmiddels al uw schulden heeft ingelopen en er geen achterstanden meer zijn, blijft de BKR registratie nog eens vijf jaar lang zichtbaar in het CKI (Centraal Krediet Informatiesysteem) van het BKR. U staat dus nog vijf jaar als wanbetaler in het systeem.

Hypotheek met BKR? Hoe verwijderen wij uw negatieve codering?

De Codering Verwijderspecialisten van onze organisatie behandelen dagelijks zaken van consumenten die ondanks het hebben van een goed (gezamenlijk) inkomen geen hypotheek kunnen krijgen. Dit door een negatieve BKR-registratie uit het verleden. Wekelijks ontvangen wij van onze intermediairs (financieel tussenpersonen en administratiekantoren) aanvragen van consumenten die vastlopen op een hypotheekaanvraag door een negatieve BKR-registratie. Inmiddels zijn er al honderden mensen geholpen die waarschijnlijk met hetzelfde probleem te maken hadden als waar u nu mee te maken heeft. Waarom wij al die mensen hebben kunnen helpen om toch hun droomwoning te kunnen kopen? Lees dan verder.

De AVG wet is er om de verwerking van uw persoonsgegevens aan banden te leggen

De basis om uw negatieve BKR-registratie te verwijderen, zodat u alsnog een hypotheek kunt afsluiten, ligt in de AVG wetgeving. Deze wetgeving is in het leven geroepen zodat banken, non-profit organisaties, bedrijven en overheidsinstellingen niet zomaar uw persoonsgegevens mogen (blijven) verwerken. Uw privacy is volgens deze wet een grondrecht. Hier moet zeer secuur mee worden omgegaan en gegevens die niet meer actueel zijn, of het doel niet meer dienen, moeten per direct verwijderd worden op basis van een juridisch standpunten verzoek.  

Een hypotheek met negatieve BKR is vrijwel niet mogelijk. U wordt nu afgewezen voor een hypotheekaanvraag, omdat er in het verleden waarschijnlijk een incident in uw leven is geweest waardoor u niet op tijd uw lening heeft kunnen betalen. Na het afwikkelen van de schuld, draagt u nog vijf jaar lang een stempel met u mee dat u een wanbetaler bent. Het BKR wilt u beschermen financieel gezond te blijven. U kijkt naar uw loonstrookje en begrijpt hier niets van. Waarom moet u jaren later nog steeds geconfronteerd worden met een BKR-registratie, terwijl u nu in een heel andere financiële situatie leeft, geen schulden meer heeft en uw leven prima op orde heeft?

Het antwoord op deze vraag is dat u op basis van de AVG wetgeving recht heeft op een verwijdering van uw BKR-registratie. Het enige doel van het BKR is om een consument te beschermen tegen overkreditering. Als u vandaag uw financiën op orde heeft, loopt het BKR met het opleggen van een negatieve BKR-registratie aan u het doel voorbij! Vanuit deze wetgeving zorgen de specialisten van Codering Verwijderspecialist dat u verder kunt met uw hypotheekaanvraag en u alsnog die droomwoning kunt kopen door het indienen van een wettelijk standpunten verzoek.

Hypotheek met BKR: Ik huur nu een particuliere huurwoning voor veel geld, wanneer ik een huis koop betaal ik waarschijnlijk hetzelfde aan hypotheek of zelfs minder! Waarom krijg ik geen hypotheek?

We zien wekelijks situaties van mensen waarbij er inmiddels al een lange periode maandelijks een hoge huur wordt betaald. Omdat de persoon geen hypotheek kan krijgen door een negatieve BKR-registratie uit het verleden. Voordat consumenten bij ons aankloppen, hebben ze al eerder van alles geprobeerd om een hypotheek met bkr te krijgen, maar vaak zonder resultaat. Bij de bank wordt in de meeste gevallen niet eens een afspraak ingepland voor een hypotheekadviesgesprek, omdat er al duidelijk is dat u een negatieve BKR-registratie hebt. Uw tussenpersoon heeft hier en daar gebeld, maar ook die heeft het niet voor elkaar gekregen. Dus u moet nu de komende jaren meer aan huur gaan betalen, terwijl u nu uw droomwoning heeft gezien die u makkelijk kunt betalen?

Hypotheek met BKR: verschillende coderingen

Voor een hypotheek met negatieve BKR zijn er verschillende type coderingen die u op uw naam kan hebben staan:

Hypotheek met BKR? Weet vandaag nog of u uw droomhuis kunt kopen

Wilt u weten of u verder kunt met het kopen van een woning? Tijdens het gratis adviesgesprek weet u direct of u recht heeft op een verwijdering van uw negatieve BKR-registratie. Onze BKR-jurist vertelt u tijdens dit gratis adviesgesprek precies welke wetgeving van toepassing is in uw specifieke zaak om uw negatieve BKR-registratie verwijderd te krijgen.

Hypotheek met negatieve BKR: ik heb al een bod gedaan op een huis

Heeft u haast bij het laten verwijderen van uw negatieve BKR-registratie, omdat u een bod heeft gedaan of wilt doen op een woning? Dan hebben wij hier een versnelde juridische procedure voor. In dit soort gevallen begrijpen wij dat u onder druk staat en er haast is geboden bij snelle verwijdering van uw negatieve BKR codering. Als wij vanuit de AVG wetgeving uw zaak kunnen opstarten, zal uw jurist waarschijnlijk dezelfde dag nog beginnen met de versnelde procedure om uw negatieve codering te verwijderen. Uw codering kan dan al verwijderd zijn binnen 4 tot 6 weken!

Codering Verwijderspecialist is de grootste BKR verwijderaar van Nederland. Hypotheek met BKR onmogelijk? Wij maken het mogelijk.

 

  • Ochtend (09.00-11.45 uur)
  • Middag (12.00-15.00 uur)
  • Namiddag (15.00-17.30 uur)