Geen zakelijke lening met negatieve BKR, laat uw negatieve BKR-registratie verwijderen

Geen zakelijke lening met negatieve BKR? Onze specialisten verwijderen uw BKR codering op basis van de AVG wetgeving.

100% verwijdergarantie. Codering niet verwijderd? Geld terug!
Met spoed binnen 4-6 weken mogelijk

Als ondernemer staat u soms voor lastige keuzes. Uw onderneming groeit, waardoor u steeds meer vooruit moet financieren. Uw opdrachtgevers betalen u vaak na 14 dagen, of soms pas later. Ondertussen moet u spullen blijven inkopen, uw mensen blijven betalen en blijven investeren in uw onderneming. Als u een negatieve BKR-registratie heeft, dan kunt u bij een bank waarschijnlijk geen financiering of extra ruimte krijgen. Onze juristen krijgen regelmatig met zaken zoals hierboven beschreven te maken. Erg vervelend, want wij begrijpen dat sommige keuzes in het verleden noodzakelijk zijn geweest.

Wilt u een zakelijke lening met negatieve BKR? Laat dan eerst uw codering verwijderen door onze specialisten. Wilt u direct weten waar u aan toe bent en wat de mogelijkheden zijn voor het verwijderen van uw codering? Vul het aanvraagformulier in of bel ons direct via 085 - 013 10 85.

Waarom geen zakelijke lening met negatieve BKR kunnen aanvragen?

Alle banken zijn verplicht om een BKR check te doen als u een zakelijke lening bij uw bank aanvraagt. Het doel van het BKR is tweeledig. Enerzijds wil het de persoon beschermen tegen overkreditering en anderzijds de bank tegen wanbetalers. U vraagt zich vast af als u op dit moment uw financiële zaken op orde heeft, waarom u alsnog geen zakelijke lening kan krijgen? En terecht. Want, op dat moment schiet het BKR haar doel voorbij. U heeft uw financiële zaken op orde en dat kunt u aantonen. Dan werkt de AVG wetgeving in uw voordeel. Volgens deze wetgeving moeten persoonsgegevens op de juiste manier worden verwerkt en actueel zijn. Tijdens het gratis adviesgesprek vertelt onze jurist u precies op basis van welke wetgeving wij uw codering kunnen verwijderen.

Geen zakelijke lening met negatieve BKR, wat kunt u doen?

Onze expertise vertelt ook dat juist in dit soort gevallen hulp nodig is bij het verwijderen van de negatieve BKR-registratie. Er staat veel op het spel, u wilt zo snel mogelijk vooruit met uw onderneming om toekomstige opdrachtgevers geen nee te hoeven verkopen. Op basis van de AVG Privacywetgeving liggen er ook mogelijkheden voor u om uw negatieve BKR-registratie te laten verwijderen, zodat u die zakelijke lening kan krijgen die nodig is voor de groei van uw onderneming. Het adviesgesprek is gratis, u weet direct na het gesprek waar u aan toe bent. Waar wacht u nog op? Vul hieronder het aanvraagformulier in en dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

 

  • Ochtend (09.00-11.45 uur)
  • Middag (12.00-15.00 uur)
  • Namiddag (15.00-17.30 uur)
  • Hypotheek
  • Lening
  • Ondernemer
  • Overig