image59 1

Wij hebben al vele mensen geholpen. Wat is ons succesverhaal? Gewoon de AVG wetgeving volgen.

Veel mensen denken dat het verwijderen van een negatieve BKR-registratie niet mogelijk is of zelfs dat het met de wet te maken heeft. Dit is echter onjuist. Het BKR is gewoon een stichting die samen met de banken hun eigen regels heeft opgesteld. Het BKR en de banken zijn geen uitzondering in de uitvoering van de AVG privacywetgeving. Deze wetgeving is er juist voor bedoeld dat onjuiste of niet actuele informatie over een persoon niet verwerkt mag worden door bedrijven, stichtingen of overheidsinstellingen.

Ons succesverhaal? Inderdaad, gewoon kennis hebben van de AVG-wetgeving en niet opgeven totdat het doel bereikt is!

Klanten beoordelen ons niet voor niets met 5 sterren. Lees hieronder de reviews.
ING verwijdert codering op last van aankondiging rechtzaak

Vandaag hebben wij een bevestiging ontvangen van ING dat zij de BKR-codering van een cliënt verwijderen. Dit door middel van het inschakelen van de advocaat van Codering Verwijderspecialist, waarna ING voor kortgeding zitting de codering heeft verwijderd.

Waar ging deze zaak over?
Cliënt heeft in de periode van 2017 tot 2020 een turbulent leven gehad. Hij zat in een relatie met zijn partner, waarbij de ouders van cliënt het niet eens waren met deze relatie. Zij woonden namelijk op een recreatiepark en dit heeft de nodige problemen tussen cliënt en zijn ouders opgeworpen. Omdat hij zich niet kon inschrijven in het chalet van zijn inmiddels ex-partner, heeft hij noodgedwongen zich moeten inschrijven bij zijn ouders. Omdat de relatie verslechterde met zijn ouders kwam hij ook niet meer vaak in het ouderlijk huis.

Cliënt had een bankrekening lopen bij ING. Bij start van de relatie is er besloten om te bankieren bij ASN Bank, waar de ex-partner bankierde. Cliënt heeft in 2019 naar eer en geweten de laatste betaling aan ING voldaan, in de wetenschap dat de rekening opgeheven was.

In 2021 werd cliënt ineens geconfronteerd met de deurwaarder, waarbij er ineens een vordering van €1500,- betaald diende te worden. Veel van deze kosten waren de hoge rente en deurwaarderskosten. Cliënt heeft dit bedrag volledig betaald en diende nog tot 2027 in het BKR te blijven zitten. Inmiddels heeft cliënt een nieuwe relatie, zijn er plannen voor het gezin in de vorm van gezinsuitbreiding en om die reden heeft cliënt een koopovereenkomst ondertekend, waarbij de ontbindende voorwaarden verlopen op 18 december 2023.

Codering Verwijderspecialist heeft deze zaak minnelijk aangevochten, waarbij ING Bank in eerste instantie niet bereid was de codering te verwijderen. Cliënt heeft het toen hierbij niet laten zitten en heeft besloten om een kortgedingprocedure op te starten jegens ING. ING Bank heeft besloten om de codering te verwijderen en niet op zitting te komen.

Wij feliciteren dit gezin met dit mooie resultaat en wensen hun alle goeds toe!

Bekijk uitspraak en het proces

Codering Verwijderspecialist

ing logo
ABN AMRO verwijderd A23 codering binnen 3 werkdagen

Waar ging deze zaak over?

Cliënte heeft in 2013 een hele moeilijke periode achter de rug gehad. Plotseling kwam haar partner op jonge leeftijd te overlijden. Hierdoor bleef zij met haar 4 minderjarige kinderen achter in een hele emotionele periode. Daar waar cliënte en haar partner 2 inkomens hadden, viel 1 inkomen abrupt weg. De lasten bleven hetzelfde waardoor cliënte niet meer aan haar betaalverplichtingen kon voldoen. Alsof het niet erger kon, liep haar jongste zoon een botziekte op, waardoor ze ook veel in het ziekenhuis moest verblijven. Dit kwam weer niet ten goede voor behoud van haar baan, waardoor ze verder in de financiële problemen kwam. Cliënte was genoodzaakt hulp te gaan zoeken bij de gemeente, waarna cliënte in een MSNP-traject terechtkwam.

De 3 jaren erna heeft cliënte geld gereserveerd om al haar schuldeisers te betalen, waardoor in 2020 cliënte een schone lei verklaring kreeg. Echter blijven de coderingen dan nog 5 jaar op naam staan, conform het eigen Algemeen Reglement van het BKR. Inmiddels zijn de kinderen allemaal het huis uit, en heeft cliënte al jaren een goed inkomen. De dochter van cliënte is afgestudeerd in Pedagogie en wil graag met haar moeder een kinderdagverblijf starten. Cliënte liep al gelijk vast met de start van de onderneming, omdat ze geen zakelijke auto kon leasen of een creditcard kon aanvragen.

Met de hulp van de specialisten van Codering Verwijderspecialist kunnen moeder en dochter nu verder met hun droom te verwezenlijken. Wij wensen jullie veel succes toe met jullie kinderdagverblijf.

Bekijk uitspraak en het proces

Codering Verwijderspecialist

logo abn amro
Meer referenties tonen
Meer referenties

Ik was ondernemer en heb tijdens de bouwcrisis in 2015 een A3 codering bij de Rabobank opgelopen. Ik werd door mijn tussenpersoon geattendeerd om met dit bedrijf te bellen. Ik heb mij aangemeld bij dit bedrijf en werd super goed geholpen door mijn jurist. Binnen 2 weken was mijn codering verwijderd! Ik kan nu eindelijk verder met mijn bedrijfspand waar ik wonen en werken tegelijk kan doen. Zonder hun was dit niet mogelijk. Echt duizendmaal dank!!

Lees verder Inklappen

Menno van Aalst

Door een echtscheiding heb ik in 2016 een codering opgelopen. Ik en mijn nieuwe partner liepen vast op een hypotheek vanwege de negatieve BKR van de ABN Amro. Mijn a2 codering is binnen 5 weken verwijderd waardoor wij binnen de ontbindende voorwaarde van de koopovereenkomst onze droomwoning toch hebben kunnen kopen. Er werd direct actie ondernomen door de jurist en de communicatie liep echt heel goed. Laat je niet gek maken door die banken die zeggen dat een codering niet te verwijderen is. Gerard echt bedankt voor jou inzet, zonder jou inzet was dit nooit gelukt.

Lees verder Inklappen

Elise Hartendoorn

Sinds onze samenwerking met dit kantoor hebben wij al tientallen hypotheekklanten kunnen helpen die we vroeger direct moesten afwijzen. Ook deze maand hebben wij weer 3 aanvragen toch kunnen behandelen van mensen die echt in de stress zaten door een BKR-codering. Wij raden iedereen aan om gewoon te bellen met dit bureau. Je krijgt altijd een transparant en eerlijk advies waarna je gelijk weet waar je aan toe bent. Onze accountmanager neemt altijd de tijd voor ons. De communicatie met dit bureau is echt heel fijn. Een win-win situatie voor iedereen om zaken te doen met dit bureau!

Lees verder Inklappen

Sezgin Avci

2 jaar geleden had ik zelf geprobeerd om mijn A2 codering bij Vesting Finance te laten verwijderen. Ik werd toen afgescheept dat de codering niet te verwijderen was omdat dit wettelijk geregeld was. Totdat ik van een vriendin begreep dat haar codering WEL verwijderd was. Ik twijfelde of ik het opnieuw moest gaan proberen. Door het gratis adviesgesprek kreeg ik heel duidelijk te horen hoe de wet- en regelgeving in elkaar zat en ben ik toch met hun in zee gegaan. Eerlijk gezegd was ik nog steeds sceptisch, maar ik dacht ik ga het gewoon nog 1 keer proberen. Mijn zaak werd behandeld door de heer Balgobind en binnen 7 weken was mijn codering verwijderd! Het heeft iets langer geduurd dan verwacht, maar het was het wachten natuurlijk waard. Dank jullie wel Codering Verwijderspecialist.

 

Lees verder Inklappen

Ilona

Ik had een a3 codering van de ING. Ik heb een intake gehad met Gerard en al snel wist hij mij precies te vertellen waarom mijn codering verwijderd kon worden. Ik ben als ondernemer zwaar de mist in gegaan in 2014. Mijn bedrijf heeft nu al 3 jaar lang goede cijfers. Gerard heeft mij vanaf het eerste moment goed geholpen en was heel fijn in de communicatie tijdens het verloop van mijn dossier. Nogmaals bedankt Gerard!

Lees verder Inklappen

Marcel Veenstra

Ik had een codering bij de ABN Amro en ING-bank. Binnen 5 weken waren beiden coderingen verwijderd. Echt allemaal toppers bij dit bedrijf.

Lees verder Inklappen

Kim van Zaanen

Na lang wikken en wegen ben ik toch maar gaan bellen met dit bedrijf. Na mijn gesprek met Soenil kreeg ik de motivatie om hier toch mee aan de slag te gaan. Ik had een a3 codering bij de ING. Ik heb veel stukken moeten aanleveren waarna ik eindelijk na 6 weken het verlossende bericht kreeg dat mijn codering verwijder was. Echt super blij, jullie waren echte elke euro waard.

Lees verder Inklappen

Elise

Ik had recent mijn ICS -codering laten behandelen door een ander bedrijf. Daar was het niet gelukt. Via een ander tussenpersoon kwam ik terecht bij dit bedrijf. Omdat er net een minnelijk traject was geweest kon mr. Zomer niet anders dan gelijk de ICS  te dagvaarden. Wat bleek? De codering werd verwijderd. Ik begreep er eerst niets van hoe dit nou kon. Meneer Zomer vertelde mij dat de bank niet naar de rechter wilde stappen omdat er soortgelijke rechtszaken verloren zijn door de ICS.  Ik had een tijdelijke huurwoning en mijn huur kon niet meer verlengd worden. Zo zie je maar weer, het gaat echt om kennis en kunde. Dat hebben ze hier echt in huis!

Lees verder Inklappen

A. Hosseini

Meer referenties tonen
image59
Vragen of interesse?
We helpen u graag verder!

Vraag een gratis adviesgesprek aan of bel ons direct.

085 - 013 10 85
Vraag een gratis adviesgesprek aan
  • Ochtend (09.00-11.45 uur)
  • Middag (12.00-15.00 uur)
  • Namiddag (15.00-17.30 uur)