image59 1

Wij hebben al vele mensen geholpen. Wat is ons succesverhaal? Gewoon de AVG wetgeving volgen.

Veel mensen denken dat het verwijderen van een negatieve BKR-registratie niet mogelijk is of zelfs dat het met de wet te maken heeft. Dit is echter onjuist. Het BKR is gewoon een stichting die samen met de banken hun eigen regels heeft opgesteld. Het BKR en de banken zijn geen uitzondering in de uitvoering van de AVG privacywetgeving. Deze wetgeving is er juist voor bedoeld dat onjuiste of niet actuele informatie over een persoon niet verwerkt mag worden door bedrijven, stichtingen of overheidsinstellingen.

Ons succesverhaal? Inderdaad, gewoon kennis hebben van de AVG-wetgeving en niet opgeven totdat het doel bereikt is!

Klanten beoordelen ons niet voor niets met 5 sterren. Lees hieronder de reviews.
Vesting Finance verwijdert namens Arrow Global Investments Holdings Benelux BV A2 codering

Cliënt heeft een koopovereenkomst ondertekend waarvan de ontbindende voorwaarden verlopen op 11 augustus 2023.

 

Waar ging deze zaak over?

Cliënt heeft in 2011 besloten om een café te beginnen in de gemeente Arnhem. Hij kon een bestaand café overnemen en zo wilde hij zijn droom najagen. Gaan ondernemen met allemaal leuke en gezellige mensen. Althans dat was het idee. Helaas werd er roet in het eten gegooid door de gemeente Arnhem. Als gevolg van klagende omwonenden over geluidsoverlast werden cliënt allerlei maatregelen opgelegd. Hij moest de wanden, dak en vloer gaan isoleren. Hij stopte daar al zijn winsten in om maar gehoor te geven aan de gemeente in de angst dat ze zijn café niet zouden sluiten. Wat cliënt op dat moment niet wist, was dat het besluit eigenlijk al genomen was. Cliënt raakte zakelijk diep in de schulden, en uiteindelijk werd zijn vergunning ingetrokken. Cliënt kon niet winnen van de gemeente.

Als gevolg hiervan had cliënt voor bijna € 70.000 euro aan zakelijke schulden, en er kwam geen euro meer binnen. Iedereen in zijn omgeving gaf cliënt het advies om maar de schuldsanering in te gaan. Cliënt weigerde dit. Gezamenlijk met een schuldhulpinstelling heeft cliënt alle partijen afzonderlijk benaderd. Er werd een financieel plan opgesteld waarbij alle partijen akkoord gingen met een minnelijk voorstel om binnen 36 maanden een bepaald bedrag te reserveren. Hierdoor zou het tot een minnelijke regeling blijven, en zou cliënt niet in de Schuldsanering terechtkomen.

Arrow Global Limited, heeft de vordering van cliënt opgekocht van Laser Nederland. Zo kwam het dat een vordering van een paar honderd euro ineens bijna € 3.000 euro werd. Omdat er een schuldenakkoord was bereikt met alle partijen kon cliënt niet anders dan ook deze schuld percentagegewijs mee te nemen in het totaal. Om die reden heeft Arrow Global Limited niet het volledige bedrag ontvangen waardoor er een A, een 2 en een zware 3 codering op zijn naam werd geplaatst. Cliënt heeft na afwikkeling van de schulden in 2022 opnieuw contact opgenomen met Arrow Global Limited. Nogmaals de situatie uitgelegd dat hij nooit de intentie heeft gehad om Arrow Global Limited te benadelen maar dat hij met de rug tegen de muur stond vanwege een schuldenakkoord waarbij afwijken van dit akkoord tot gevolg zou hebben dat het gehele schuldenakkoord zou komen te vervallen. Arrow Global Limited was niet bereid de codering te verwijderen.

Cliënt heeft toen een concurrent benaderd, in de hoop dat zijn negatieve BKR-registratie verwijderd kon worden door een professionele organisatie. In juni van 2023 is ook dat verzoek door Vesting Finance namens Arrow Global Limited afgewezen. In dit standpunten verzoek zaten helaas veel gemiste kansen. Er was niet voldoende doorgevraagd, en hele belangrijke feiten waren vergeten meegenomen te worden. Het leek erop dat het standpunten verzoek snel en haastig was geschreven. Bijna productiematig werk…

Omdat er een professioneel bedrijf aan het standpunten verzoek had gewerkt, diende cliënt binnen 6 weken een bezwaar of beroep in te dienen bij de rechtbank. Cliënt had geen vertrouwen in de vorige organisatie, en nam contact op met Codering Verwijderspecialist.

De specialisten van Codering Verwijderspecialist hebben de gaten, gemiste kansen, en het gebrek aan jurisprudentie moeten “repareren” in een nieuw verzoek tot dagvaarding van Vesting Finance inzake Arrow Global Investments Holdings Benelux BV. Bij cliënt is een kwaadaardig tumor in de rug ontdekt, en hij is met spoed geopereerd. Omdat ze niet te ver op de ruggenwervel konden komen, hebben ze een gedeelte van de tumor niet kunnen verwijderen. Hierdoor zou cliënt in de nabije toekomst rolstoelafhankelijk kunnen worden. De huidige woning had niet de ruimte om er een levensloopbestendige woning van te maken en daarom hebben cliënt en zijn partner een nieuwbouw woning gekocht. Een woning die direct aangepast zou worden aan de (toekomstige) beperkingen die cliënt zou ervaren. De ontbindende voorwaarde was voor een derde en laatste maal verlengd tot 11 augustus 2023.

Vesting Finance inzake Arrow Global Investments Holdings Benelux BV heeft het niet tot een rechtszaak laten komen. 5 dagen voor het verstrijken van de ontbindende voorwaarde besloot Vesting Finance inzake Arrow Global Investments Holdings Benelux BV de negatieve coderingen te verwijderen!

Wij wensen cliënt en zijn gezin alle geluk en gezondheid toe. Ons team heeft maar weer eens opnieuw bewezen dat ons werk “life changing” is. Wij hebben het voorrecht gehad om dit gezin te helpen, zodat ze in een woning kunnen gaan wonen waar rust, veiligheid en toekomstperspectief is.

Bekijk uitspraak en het proces

Codering Verwijderspecialist

logo vesting finance min
Plangroep besluit om registratie schuldhulpverlening te verwijderen

Waar ging deze zaak over?

Cliënt had een oude schuld van meer dan 23 jaar geleden. Deze schuld is doorverkocht aan een opkoper van leningen, waardoor de lening die oorspronkelijk €1.300,- was, nu ineens een vordering van €12.679,- was geworden.

Cliënt werd jaren later ineens geconfronteerd met dit hoge kredietbedrag. De deurwaarder heeft op verzoek van de nieuwe eigenaar van de lening beslag gelegd op het inkomen van cliënt, waardoor cliënt geen andere keus had zich bij de gemeente te moeten melden voor een minnelijke schuldsanering. Na het doorlopen van dit traject is er een einddatum geplaatst op de vorderingen in het CKI van het BKR. Cliënt wilde, voor haar gezin, een grotere huurwoning huren. Zij vond een huurwoning tegen lagere huurlasten dan dat cliënt op dit moment betaalde met meer ruimte voor haar gezin. Helaas werd cliënt afgewezen als huurkandidaat, omdat client in het BKR geregistreerd was.


Door de inspanningen van de juristen van Codering Verwijderspecialist is de registratie van Plangroep verwijderd. Wij wensen cliënt en haar gezin veel plezier toe in hun nieuwe woning.

Bekijk uitspraak en het proces

Codering Verwijderspecialist

logo plangroep
Meer referenties tonen
Meer referenties

Ik was ondernemer en heb tijdens de bouwcrisis in 2015 een A3 codering bij de Rabobank opgelopen. Ik werd door mijn tussenpersoon geattendeerd om met dit bedrijf te bellen. Ik heb mij aangemeld bij dit bedrijf en werd super goed geholpen door mijn jurist. Binnen 2 weken was mijn codering verwijderd! Ik kan nu eindelijk verder met mijn bedrijfspand waar ik wonen en werken tegelijk kan doen. Zonder hun was dit niet mogelijk. Echt duizendmaal dank!!

Lees verder Inklappen

Menno van Aalst

Door een echtscheiding heb ik in 2016 een codering opgelopen. Ik en mijn nieuwe partner liepen vast op een hypotheek vanwege de negatieve BKR van de ABN Amro. Mijn a2 codering is binnen 5 weken verwijderd waardoor wij binnen de ontbindende voorwaarde van de koopovereenkomst onze droomwoning toch hebben kunnen kopen. Er werd direct actie ondernomen door de jurist en de communicatie liep echt heel goed. Laat je niet gek maken door die banken die zeggen dat een codering niet te verwijderen is. Gerard echt bedankt voor jou inzet, zonder jou inzet was dit nooit gelukt.

Lees verder Inklappen

Elise Hartendoorn

Sinds onze samenwerking met dit kantoor hebben wij al tientallen hypotheekklanten kunnen helpen die we vroeger direct moesten afwijzen. Ook deze maand hebben wij weer 3 aanvragen toch kunnen behandelen van mensen die echt in de stress zaten door een BKR-codering. Wij raden iedereen aan om gewoon te bellen met dit bureau. Je krijgt altijd een transparant en eerlijk advies waarna je gelijk weet waar je aan toe bent. Onze accountmanager neemt altijd de tijd voor ons. De communicatie met dit bureau is echt heel fijn. Een win-win situatie voor iedereen om zaken te doen met dit bureau!

Lees verder Inklappen

Sezgin Avci

2 jaar geleden had ik zelf geprobeerd om mijn A2 codering bij Vesting Finance te laten verwijderen. Ik werd toen afgescheept dat de codering niet te verwijderen was omdat dit wettelijk geregeld was. Totdat ik van een vriendin begreep dat haar codering WEL verwijderd was. Ik twijfelde of ik het opnieuw moest gaan proberen. Door het gratis adviesgesprek kreeg ik heel duidelijk te horen hoe de wet- en regelgeving in elkaar zat en ben ik toch met hun in zee gegaan. Eerlijk gezegd was ik nog steeds sceptisch, maar ik dacht ik ga het gewoon nog 1 keer proberen. Mijn zaak werd behandeld door de heer Balgobind en binnen 7 weken was mijn codering verwijderd! Het heeft iets langer geduurd dan verwacht, maar het was het wachten natuurlijk waard. Dank jullie wel Codering Verwijderspecialist.

 

Lees verder Inklappen

Ilona

Ik had een a3 codering van de ING. Ik heb een intake gehad met Gerard en al snel wist hij mij precies te vertellen waarom mijn codering verwijderd kon worden. Ik ben als ondernemer zwaar de mist in gegaan in 2014. Mijn bedrijf heeft nu al 3 jaar lang goede cijfers. Gerard heeft mij vanaf het eerste moment goed geholpen en was heel fijn in de communicatie tijdens het verloop van mijn dossier. Nogmaals bedankt Gerard!

Lees verder Inklappen

Marcel Veenstra

Ik had een codering bij de ABN Amro en ING-bank. Binnen 5 weken waren beiden coderingen verwijderd. Echt allemaal toppers bij dit bedrijf.

Lees verder Inklappen

Kim van Zaanen

Tijdens het telefoongesprek met de heer Balgobind had ik al direct het idee dat hij een zeer ervaren jurist is. Hij stelde hele gerichte vragen over mijn codering van de Rabobank en ICS. Eerder dacht hij de coderingen binnen 6 weken te kunnen verwijderen maar dat werden 4 weken! We zijn dit bedrijf zo ongelooflijk dankbaar dat het niet eens uit te drukken is in woorden. Een dikke 10!

Lees verder Inklappen

Mariska Vermaenen

Na lang wikken en wegen ben ik toch maar gaan bellen met dit bedrijf. Na mijn gesprek met Soenil kreeg ik de motivatie om hier toch mee aan de slag te gaan. Ik had een a3 codering bij de ING. Ik heb veel stukken moeten aanleveren waarna ik eindelijk na 6 weken het verlossende bericht kreeg dat mijn codering verwijder was. Echt super blij, jullie waren echte elke euro waard.

Lees verder Inklappen

Elise

Meer referenties tonen
image59
Vragen of interesse?
We helpen u graag verder!

Vraag een gratis adviesgesprek aan of bel ons direct.

085 - 013 10 85
Vraag een gratis adviesgesprek aan
  • Ochtend (09.00-11.45 uur)
  • Middag (12.00-15.00 uur)
  • Namiddag (15.00-17.30 uur)