image59 1

Wij hebben al vele mensen geholpen. Wat is ons succesverhaal? Gewoon de AVG wetgeving volgen.

Veel mensen denken dat het verwijderen van een negatieve BKR-registratie niet mogelijk is of zelfs dat het met de wet te maken heeft. Dit is echter onjuist. Het BKR is gewoon een stichting die samen met de banken hun eigen regels heeft opgesteld. Het BKR en de banken zijn geen uitzondering in de uitvoering van de AVG privacywetgeving. Deze wetgeving is er juist voor bedoeld dat onjuiste of niet actuele informatie over een persoon niet verwerkt mag worden door bedrijven, stichtingen of overheidsinstellingen.

Ons succesverhaal? Inderdaad, gewoon kennis hebben van de AVG-wetgeving en niet opgeven totdat het doel bereikt is!

Klanten beoordelen ons niet voor niets met 5 sterren. Lees hieronder de reviews.
Meer referenties

Ik was ondernemer en heb tijdens de bouwcrisis in 2015 een A3 codering bij de Rabobank opgelopen. Ik werd door mijn tussenpersoon geattendeerd om met dit bedrijf te bellen. Ik heb mij aangemeld bij dit bedrijf en werd super goed geholpen door mijn jurist. Binnen 2 weken was mijn codering verwijderd! Ik kan nu eindelijk verder met mijn bedrijfspand waar ik wonen en werken tegelijk kan doen. Zonder hun was dit niet mogelijk. Echt duizendmaal dank!!

Lees verder Inklappen

Menno van Aalst

Door een echtscheiding heb ik in 2016 een codering opgelopen. Ik en mijn nieuwe partner liepen vast op een hypotheek vanwege de negatieve BKR van de ABN Amro. Mijn a2 codering is binnen 5 weken verwijderd waardoor wij binnen de ontbindende voorwaarde van de koopovereenkomst onze droomwoning toch hebben kunnen kopen. Er werd direct actie ondernomen door de jurist en de communicatie liep echt heel goed. Laat je niet gek maken door die banken die zeggen dat een codering niet te verwijderen is. Gerard echt bedankt voor jou inzet, zonder jou inzet was dit nooit gelukt.

Lees verder Inklappen

Elise Hartendoorn

Sinds onze samenwerking met dit kantoor hebben wij al tientallen hypotheekklanten kunnen helpen die we vroeger direct moesten afwijzen. Ook deze maand hebben wij weer 3 aanvragen toch kunnen behandelen van mensen die echt in de stress zaten door een BKR-codering. Wij raden iedereen aan om gewoon te bellen met dit bureau. Je krijgt altijd een transparant en eerlijk advies waarna je gelijk weet waar je aan toe bent. Onze accountmanager neemt altijd de tijd voor ons. De communicatie met dit bureau is echt heel fijn. Een win-win situatie voor iedereen om zaken te doen met dit bureau!

Lees verder Inklappen

Sezgin Avci

2 jaar geleden had ik zelf geprobeerd om mijn A2 codering bij Vesting Finance te laten verwijderen. Ik werd toen afgescheept dat de codering niet te verwijderen was omdat dit wettelijk geregeld was. Totdat ik van een vriendin begreep dat haar codering WEL verwijderd was. Ik twijfelde of ik het opnieuw moest gaan proberen. Door het gratis adviesgesprek kreeg ik heel duidelijk te horen hoe de wet- en regelgeving in elkaar zat en ben ik toch met hun in zee gegaan. Eerlijk gezegd was ik nog steeds sceptisch, maar ik dacht ik ga het gewoon nog 1 keer proberen. Mijn zaak werd behandeld door de heer Balgobind en binnen 7 weken was mijn codering verwijderd! Het heeft iets langer geduurd dan verwacht, maar het was het wachten natuurlijk waard. Dank jullie wel Codering Verwijderspecialist.

 

Lees verder Inklappen

Ilona

Ik had een a3 codering van de ING. Ik heb een intake gehad met Gerard en al snel wist hij mij precies te vertellen waarom mijn codering verwijderd kon worden. Ik ben als ondernemer zwaar de mist in gegaan in 2014. Mijn bedrijf heeft nu al 3 jaar lang goede cijfers. Gerard heeft mij vanaf het eerste moment goed geholpen en was heel fijn in de communicatie tijdens het verloop van mijn dossier. Nogmaals bedankt Gerard!

Lees verder Inklappen

Marcel Veenstra

Ik had een codering bij de ABN Amro en ING-bank. Binnen 5 weken waren beiden coderingen verwijderd. Echt allemaal toppers bij dit bedrijf.

Lees verder Inklappen

Kim van Zaanen

Tijdens het telefoongesprek met de heer Balgobind had ik al direct het idee dat hij een zeer ervaren jurist is. Hij stelde hele gerichte vragen over mijn codering van de Rabobank en ICS. Eerder dacht hij de coderingen binnen 6 weken te kunnen verwijderen maar dat werden 4 weken! We zijn dit bedrijf zo ongelooflijk dankbaar dat het niet eens uit te drukken is in woorden. Een dikke 10!

Lees verder Inklappen

Mariska Vermaenen

Na lang wikken en wegen ben ik toch maar gaan bellen met dit bedrijf. Na mijn gesprek met Soenil kreeg ik de motivatie om hier toch mee aan de slag te gaan. Ik had een a3 codering bij de ING. Ik heb veel stukken moeten aanleveren waarna ik eindelijk na 6 weken het verlossende bericht kreeg dat mijn codering verwijder was. Echt super blij, jullie waren echte elke euro waard.

Lees verder Inklappen

Elise

Meer referenties tonen
image59
Vragen of interesse?
We helpen u graag verder!

Vraag een gratis adviesgesprek aan of bel ons direct.

085 - 013 10 85
Vraag een gratis adviesgesprek aan
  • Ochtend (09.00-11.45 uur)
  • Middag (12.00-15.00 uur)
  • Namiddag (15.00-17.30 uur)