BKR-registratie verwijderen kosten?
Altijd een vast laag tarief.

Het zal u misschien verbazen, maar inmiddels hebben duizenden mensen hun negatieve BKR-registratie kunnen laten verwijderen middels de AVG Privacywetgeving. Tijdens het intakegesprek beoordelen wij of uw case aan de eisen van de AVG wet voldoet om de negatieve BKR-registratie verwijderd te krijgen. Daarnaast kijken wij altijd naar soortgelijke zaken uit het verleden waarbij de codering succesvol van verwijderd is. Die voorsprong heeft u als uw zaak behandeld wordt door een jurist van Codering Verwijderspecialist en dat ziet u terug in de vaste lage prijs voor het behandelen van uw dossier. Het verwijderen van een negatieve BKR-codering is daarom al mogelijk vanaf € 420,-. Gewoon helder en transparant.

Hieronder leest u meer over BKR-registratie verwijderen kosten en waarom wij dit tegen een vast laag tarief aan kunnen bieden.

Al mogelijk vanaf €420
Met spoed binnen 4-6 weken mogelijk
U betaalt bij ons altijd een vast laag tarief
1644350805 0d67cc592046f03bfd5cdeebfc0f9c87dc3d6c15cae3876006714d8655b8ba14 d 640

BKR-registratie verwijderen kosten

Met 3 vestigingen in Nederland is Codering Verwijderspecialist de grootste BKR verwijderaar. Inmiddels zijn er al duizenden coderingen verwijderd op basis van de AVG wetgeving en liggen er honderden gerechtelijke uitspraken waarin de kredietverstrekkers de negatieve BKR-registraties vroegtijdig dienden te verwijderen door de gerechtshoven. Hierbij woog het belang van de betrokkenen zwaarder dan het bieden van bescherming tegen overkreditering. Onze juridische specialisten hebben jarenlange ervaring en kennis van de AVG wetgeving; op grond waarvan wij een BKR-registratie vroegtijdig kunnen laten verwijderen. Doordat er veel jurisprudentie ligt op dit gebied, verwijderen wij in 95% van de gevallen uw negatieve BKR-registratie middels een minnelijke procedure (zonder naar een rechter te gaan). Het wiel hoeft dus niet opnieuw te worden uitgevonden, waardoor wij de procedure van het vroegtijdig verwijderen van een negatieve BKR-registratie aan kunnen bieden tegen een vast laag tarief. Het verwijderen van een negatieve BKR-registratie is al mogelijk vanaf € 420,-.

Liever direct weten of ook uw negatieve BKR registratie verwijderd kan worden tegen een vast laag tarief? Bel ons voor een gratis adviesgesprek via 085 - 013 10 85 waarna u direct weet waar u aan toe bent.

BKR-registratie verwijderen kosten: weet meteen wat de kosten zijn tijdens het gratis adviesgesprek

U wilt van uw negatieve BKR-registratie af, omdat u verder wil met uw leven. U bent bijvoorbeeld ondernemer en banken weigeren u voor een zakelijke financiering of het leasen van een bedrijfsauto, omdat u een codering heeft die u blijft achtervolgen. Of u wilt bijvoorbeeld een woning kopen, maar u kunt door de negatieve BKR codering geen hypotheek krijgen. Dan wilt u natuurlijk zo snel mogelijk van uw negatieve BKR-registratie af. De eerste stap is het aanvragen van een gratis adviesgesprek. Onze jurist vertelt u tijdens dit gesprek op basis van welke wetgeving wij uw negatieve codering kunnen verwijderen. Ook bekijkt de jurist meteen of er in het verleden een soortgelijke case is behandeld welke tot een verwijdering heeft geleid. Op basis van deze informatie kunnen wij beoordelen of uw zaak kansrijk genoeg is voor een verwijdering. Hierdoor heeft u de zekerheid dat het aannemen van uw zaak ook kan leiden tot een verwijdering van de codering. Aan het einde van het gesprek weet u direct wat de vaste kosten zijn van het verwijderen van uw BKR codering.

Zien wij mogelijkheden om uw negatieve BKR-registratie te verwijderen? Dan willen wij u graag helpen. Als eerste voeren we een gedegen onderzoek uit waarin de correctheid van de registratie wordt getoetst. Is uw registratie terecht? Dan volgt er een minnelijke procedure waarin we een standpunten verzoek op basis van de AVG wetgeving naar de kredietverstrekker sturen. Samen met u wordt er aan een ijzersterk dossier gewerkt om de kredietverstrekker door middel van een juridisch standpunten verzoek te forceren tot een vroegtijdige verwijdering van uw codering. Een juridisch standpunten verzoek is al mogelijk vanaf € 420.

bellen vrouw cvs

Waarom kunnen wij de kosten BKR verwijderen zo beperken en dit aanbieden tegen een vast laag tarief?

Codering Verwijderspecialist is een gespecialiseerde juridische dienstverlener die kennis heeft van de AVG Wetgeving, waardoor er inmiddels al duizenden coderingen vroegtijdig zijn verwijderd. Ook liggen er honderden gerechtelijke uitspraken waarin de kredietverstrekker op basis van een gerechtelijke vonnis de negatieve BKR-registratie diende te verwijderen. Deze jurisprudentie zorgt ervoor dat wij uw zaak hoogstwaarschijnlijk al eens in een soortgelijke case hebben behandeld. Hierdoor kunnen wij vaak met een minnelijke procedure uw codering verwijderen tegen een vast laag tarief.

Hoe verwijdert Codering Verwijderspecialist uw negatieve BKR-registratie?

Veel mensen denken dat als ze een negatieve codering op hun naam hebben staan deze niet verwijderd kan worden, omdat dit 'in de wet staat'. Echter, staat dit niet in de wet, maar in het Algemeen Reglement van Stichting BKR. Dat u een negatieve codering op uw naam hebt staan, vloeit dus niet voort uit de wetgeving. Stichting BKR verwerkt uw persoonsgegevens in het Centraal Krediet Informatiesysteem (CKI). De AVG wetgeving ziet erop toe dat de verwerking van persoonsgegevens niet het doel voorbij lopen. Het enige doel van het BKR is om een wanbetaler te beschermen tegen overkreditering. Heeft u uw financiële zaken op orde en heeft u wensen en belangen die worden gehinderd door een systeem als het BKR? Dan staat de AVG wetgeving aan uw zijde! Een juridisch standpunten verzoek zorgt ervoor dat de codering op basis van deze wetgeving vroegtijdig verwijderd dient te worden.

Het doel van het BKR en de aangesloten deelnemers (kredietverstrekkers en banken) is tweeledig. Enerzijds moet dit systeem ervoor zorgen dat de consument en ondernemer worden beschermt tegen overkreditering en anderzijds het beschermen van de banken en kredietverstrekkers. Dit houdt in dat als u op dit moment uw financiële zaken op orde heeft, het BKR dit doel voorbijschiet. In dat geval leidt een BKR codering alleen maar tot schade in plaats van bescherming. Schade kunt u lezen als u bijvoorbeeld uw (droom)woning niet kan kopen, terwijl dat een stuk voordeliger is dan bijvoorbeeld huren. Of, een ondernemer die zijn wagenpark niet kan uitbreiden, waardoor de onderneming minder inkomsten genereert.

De AVG wetgeving verplicht in al dit soort gevallen tot het wissen van uw codering op basis van een juridisch standpunten verzoek. De AVG wetgeving stelt namelijk dat de verwerking van persoonsgegevens aan verschillende wettelijke voorwaarden moet voldoen, zoals dat de verwerking van persoonsgegevens noodzakelijk moet zijn voor het te dienen doel. Het doel is om een wanbetaler te beschermen tegen overkreditering en niet om een ondernemer schade te doen laten leiden.

Onze Codering Verwijderspecialisten hebben gedegen kennis van jurisprudentie en kennen de AVG wetgeving van binnen en buiten, waardoor wij u een tweede kans kunnen geven.

BKR-registratie verwijderen kosten: bel ons direct, zodat u weet waar u aan toe bent

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw negatieve BKR-registratie te verwijderen? Vul het aanvraagformulier en we bellen u om de mogelijkheden met u door te nemen. Liever direct een specialist aan de telefoon? Tijdens kantooruren belt u ons direct via 085 - 013 10 85. Na het gesprek met onze specialist weet u direct waar u aan toe bent. Bij ons heeft u nooit verrassingen achteraf.

Wat zeggen onze klanten?

Onze juristen verwijderen dagelijks BKR registraties voor mensen die een groot belang hebben bij het verwijderen van hun codering. Het maakt niet uit bij wie u het krediet heeft, onze juristen kunnen 80% van de gevallen (eigen data van opdrachten die wij hebben uitgevoerd) uw BKR registratie verwijderen.

Klanten beoordelen ons niet voor niets met 5 sterren. Lees hieronder de reviews.
image59
Ook u heeft recht op een tweede kans.
Neem direct contact met ons op.

Vraag een gratis adviesgesprek aan of bel ons direct.

085 - 013 10 85
Vraag een gratis adviesgesprek aan
  • Ochtend (09.00-11.45 uur)
  • Middag (12.00-15.00 uur)
  • Namiddag (15.00-17.30 uur)