image62

BKR codering verwijderen, zodat u verder kunt met uw leven

Loopt u op dit moment tegen een negatieve BKR codering aan, waardoor u bijvoorbeeld geen huis kan kopen of financiering kunt afsluiten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij zijn een juridisch dienstverlener gespecialiseerd in het verwijderen van alle type BKR-coderingen op basis van de AVG-wetgeving. Laat uw BKR codering verwijderen door Codering Verwijderspecialist.

Al mogelijk vanaf €420
Met spoed binnen 4-6 weken mogelijk
U betaalt bij ons altijd een vast laag tarief

Ik wil van mijn BKR-registratie af, want ik wil...

een hypotheek oversluiten
een auto leasen
een lening afsluiten
overwaarde huis opnemen
een creditcard aanschaffen
een hypotheek afsluiten

BKR codering verwijderen; de AVG wet maakt het mogelijk!

Om uw negatieve BKR codering te verwijderen, is kennis van de AVG wet noodzakelijk. Veel mensen denken onterecht dat het BKR een wet is. BKR is een stichting welke is opgezet middels een samenwerking tussen alle banken (de deelnemers bij het BKR) en het BKR. Stichting BKR en de banken hebben gezamenlijk afspraken gemaakt over het plaatsen van de coderingen. Deze afspraken zijn verwerkt in Algemeen Reglement van het BKR. De banken volgen klakkeloos het reglement en wijken hier dus niet van af. Wanneer een persoon zijn schulden heeft afgewikkeld, blijft de BKR codering nog 5 jaar staan. De bedoeling van deze vijfjaarstermijn is om een persoon financieel gezond te houden, zodat een persoon niet opnieuw in de financiële problemen kan komen. 

Met drie vestigingen de grootste BKR verwijderaar van Nederland
Altijd eerst een gratis adviesgesprek
Duizenden mensen gingen u voor
Een eerlijk en transparant advies
1644345402 087b2fd722b9b22473f4c7ca140ac34ed85bf1857d34fec59bf508dd042aa203 d 640

Hoe verwijderen wij uw BKR codering?

De AVG wet is een privacywetgeving en heeft strenge regels opgesteld als het om de verwerking van persoonsgegevens gaat. Ook het BKR heeft zich te houden aan die strenge regels om gegevens te mogen blijven verwerken (vijfjaarstermijn).

  1. De gegevens die verwerkt worden, moeten actueel zijn en op een zo min mogelijk nadelige manier voor de consument of ondernemer verwerkt worden.
  2. De gegevens die verwerkt worden, moeten tot het doel leiden.
  3. De gegevens die verwerkt worden, moeten altijd getoetst worden aan de beginselen van proportionaliteit en subsidiariteit (art.8 EVRM). Bij elke vorm van gegevensverwerking dient de verwerker (de banken) een belangenafweging te maken, ongeacht de aanwezigheid van een wettelijke rechtvaardigingsgrond voor de gegevensverwerking. Als de betrokkene verzet aantekent, zal opnieuw een belangenafweging gemaakt moeten worden.

Laat een BKR codering uw droomwoning niet in de weg zitten

Heeft u uw droomwoning gevonden, maar kunt u ondanks het hebben van een goed inkomen de hypotheek niet voor elkaar krijgen vanwege een negatieve BKR codering uit het verleden? Laat u dan bijstaan door de professionals van Codering Verwijderspecialist. Inmiddels zijn duizenden mensen u al voorgegaan die tegen hetzelfde probleem zijn aangelopen.

BKR codering verwijderen: de AVG-wet is van toepassing op iedereen

Onze specialisten hebben kennis van de volledige wetgeving om ook u te helpen uw doel te bereiken. De jurist zal tijdens het gratis adviesgesprek eerst beoordelen of uw zaak in aanmerking komt voor een vroegtijdige verwijdering. Daarnaast kijkt de jurist ook altijd naar eerder verwijderde zaken in soortgelijke cases. Zo weten u en wij dat als wij aan uw zaak beginnen, er een redelijke zekerheid bestaat dat de codering ook daadwerkelijk verwijderd wordt. Heeft u al een bod gedaan op een woning en lopende de ontbindende voorwaarden binnen 6 weken af? Vraag de jurist dan naar de versnelde procedure.

AVG staat voor Algemene Verordening Gegevensbescherming. Dit is een Europese verordening die regels voor de verwerking van persoonsgegevens door bedrijven en overheidsinstanties in de gehele Europese Unie standaardiseert. Door deze wetgeving zijn er inmiddels al duizenden negatieve BKR coderingen verwijdert van consumenten en ondernemers. Het doel van het BKR is om een wanbetaler te beschermen tegen overkreditering en daarmee het beschermen van de banken. In Nederland staan ongeveer 750.000 mensen negatief geregistreerd. Het is eigenlijk ondenkbaar dat de banken deze grote groep mensen over een kam scheren. Helaas is dit wel de praktijk. 

Om deze reden staan onze professionals voor u klaar om u op basis van deze wetgeving te helpen vooruit te komen in het leven. Neem vandaag nog contact met ons op, zodat u direct weet of u geholpen kunt worden door deze wetgeving, zodat u toch die woning kan kopen of die financiering kunt afsluiten.

1644354475 9651b5b7048be92f3323db3a6ab5a8da647adfbaf517a1174df7f37447740fda d 640

BKR codering verwijderen: laat Codering Verwijderspecialist u helpen

Heeft u vandaag de dag uw financiële zaken op orde en spelen er belangen bij u, zoals bijvoorbeeld het kopen van een huis of afsluiten van een financiering? Dan heeft u op basis van de AVG wetgeving recht op een vroegtijdige verwijdering van uw negatieve BKR codering. Tijdens het gratis adviesgesprek vertelt onze jurist u precies of ook uw negatieve BKR-codering in aanmerking komt voor vroegtijdige verwijdering. Neem vandaag nog telefonisch contact op of vul het aanvraagformulier in, zodat u direct weet waar u aan toe bent.

Recent verwijderden wij coderingen van...

Zij konden hierdoor verder...

image59
BKR codering verwijderen?
Vraag direct een gratis adviesgesprek aan.

Vraag een gratis adviesgesprek aan of bel ons direct.

085 - 013 10 85
Vraag een gratis adviesgesprek aan
  • Ochtend (09.00-11.45 uur)
  • Middag (12.00-15.00 uur)
  • Namiddag (15.00-17.30 uur)