geldlenenmetbkracodering

Leningen met BKR: hoe Codering Verwijderspecialist u kan helpen

Leningen met BKR codering aanvragen is niet mogelijk. Laat uw codering verwijderen door onze professionals, zodat u weer kunt lenen.

Al mogelijk vanaf €420
Met spoed binnen 4-6 weken mogelijk
U betaalt bij ons altijd een vast laag tarief

Een persoonlijke lening kan een noodzakelijke financiële stap zijn voor velen om uw financiële doelen te verwezenlijken. Bijvoorbeeld voor het financieren van een noodzakelijke verbouwing, soms heeft u extra financiële middelen nodig. Maar, wat als u een BKR-registratie heeft en lenen lijkt onmogelijk? Dat is waar Codering Verwijderspecialist in beeld komt. Een BKR-registratie zorgt er namelijk voor dat geen enkele kredietverstrekker zaken met u wil doen.

Op deze pagina vertellen we u meer over wat een BKR-registratie precies is, hoe deze tot stand komt en de gevolgen ervan, en hoe Codering Verwijderspecialist u kan helpen uw financiële doelen te bereiken. Wilt u liever direct weten wat uw mogelijkheden zijn tot het vroegtijdig laten verwijderen van uw codering? Dan kunt u ons bellen voor een gratis adviesgesprek via 085 - 013 10 85.

Leningen met BKR: wat is een BKR-registratie precies is en hoe komt deze tot stand?

Leningen met BKR zijn niet mogelijk, omdat u een negatieve BKR-registratie heeft uit het verleden. Een BKR-registratie, oftewel een notering bij het Bureau Krediet Registratie, is een aantekening van uw kredietgeschiedenis. Deze registratie ontstaat wanneer u financiële verplichtingen aangaat, zoals een lening, creditcard, of zelfs een telefoonabonnement van €250 of meer. Kredietverstrekkers zijn namelijk volgens Art. 251 Wft. verplicht een melding te maken bij het BKR. Dit is een positieve registratie. Niet zoveel aan de hand denkt u, maar een positieve BKR-registratie heeft vaak invloed op de hoogte van uw leencapaciteit. 

Wanneer u uw betalingsverplichtingen niet tijdig nakomt, kan er een negatieve BKR-registratie achter uw naam worden geplaatst. Dit gebeurt vaak wanneer er een achterstand van twee maanden of meer optreedt op de terug te betalen lening. Een negatieve BKR-registratie duidt op financiële problemen. Daarom kan dit leiden tot afwijzing van alle aanvragen voor leningen.

Nadat u uw schulden netjes heeft afgelost en u heel de lening heeft afbetaald, wordt er een einddatum achter de registratie geplaatst. Vanaf de datum van het plaatsen van deze einddatum gaat de vijfjaarstermijn lopen. Helaas betekent dit dat ook gedurende deze vijf jaar u de stempel van wanbetaler heeft en geen enkele kredietverstrekker zaken met u wil doen.

Leningen met BKR: de gevolgen

Een BKR-registratie kan grote gevolgen hebben voor uw financiële doelen, waardoor leningen met BKR codering niet mogelijk zijn. Geldverstrekkers raadplegen namelijk uw BKR-gegevens voordat ze besluiten u een lening te verstrekken. Dit doen zij in het CKI (Centraal Krediet Informatiesysteem) van het BKR. Als blijkt dat u een negatieve BKR-registratie heeft, leidt dit in alle gevallen tot afwijzing van uw leningaanvraag. Dit heet een BKR-toetsing.

Het BKR is een stichting en heeft als doel om u te beschermen tegen overkreditering en de banken en financiële instellingen te beschermen tegen wanbetalers. De regels over het handhaven van uw BKR-registratie staan in het Algemeen Reglement, dus niet in de wet, zoals vaak wordt gedacht en hoe het wordt afgedaan door de kredietverstrekkers. Wanneer u op dit moment uw financiële zaken op orde heeft, u al uw schulden netjes heeft afgelost en u een groot belang heeft bij het krijgen van een lening, dan wordt dit doel voorbij gelopen. Dan kunnen wij u helpen.

Hoe Codering Verwijderspecialist u kan helpen bij leningen met BKR

Het is mogelijk om uw BKR-registratie vroegtijdig te laten verwijderen op basis van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG), zodat u weer kunt lenen. De AVG voorziet in het recht op het verwijderen van persoonsgegevens, wat inhoudt dat u het recht heeft om uw persoonlijke gegevens te laten verwijderen als deze niet langer nodig zijn voor het doel waarvoor ze zijn verzameld. Als uw BKR-registratie niet langer relevant is of als er onrechtmatigheden in de registratie zijn, kunt u op basis van de AVG een verzoek indienen om deze gegevens te laten verwijderen. Dit kan u helpen bij het herstellen van uw financiële reputatie en het verbeteren van uw kredietwaardigheid. Het is echter belangrijk om te weten dat een verzoek tot verwijdering van BKR-registraties vaak maar één keer ingediend kan worden, en het is raadzaam om professioneel advies in te winnen, zoals bij Codering Verwijderspecialist, om uw specifieke situatie te beoordelen en het proces te begeleiden.

Het eerste gesprek bij ons is altijd gratis, zodat wij met een bepaalde zekerheid kunnen zeggen of wij uw codering met succes kunnen verwijderen. Het juridisch standpunten verzoek, oftewel verzoek tot verwijdering, kunnen wij namens u indienen. Daarnaast heeft u bij ons de mogelijkheid tot een spoedtraject.

Leningen met BKR: Codering Verwijderspecialist maakt dit weer mogelijk. Vul hieronder het aanvraagformulier in of bel ons voor een gratis adviesgesprek.

 

  • Ochtend (09.00-11.45 uur)
  • Middag (12.00-15.00 uur)
  • Namiddag (15.00-17.30 uur)