Bedrijfspand financieren met een negatieve BKR-registratie

Geen bedrijfspand kopen door een BKR codering uit het verleden? Codering Verwijderspecialst helpt!

Al mogelijk vanaf €420
Met spoed binnen 4-6 weken mogelijk
U betaalt bij ons altijd een vast laag tarief

Kunt u geen bedrijfspand financieren door een negatieve BKR-registratie? Regelmatig behandelen onze juristen zaken van ondernemers die geen bedrijfshypotheek kunnen afsluiten vanwege een registratie uit het verleden. Door iets wat lang geleden is opgelost en ondanks het hebben van goede jaarcijfers op dit moment geen stap vooruit kunnen komen. Uw personeel dat bij u in dienst is, kan wel gewoon een hypotheek afsluiten of een auto leasen, maar u als eigenaar van de onderneming kan helemaal niets. Best raar toch?

U wilt een bedrijfspand kopen, maar u krijgt geen hypotheek van de bank, omdat u negatief geregistreerd staat bij het BKR. Alle banken weigeren uw aanvraag. Hoe nu verder? Op deze pagina vertellen wij u hoe wij uw codering kunnen verwijderen.

Bedrijfspand financieren, waarom lukt dit niet?

Wanneer u een BKR-codering heeft, wordt er door de banken en kredietverstrekkers helemaal niet verder gekeken naar u als persoon. Vaak wordt de ondernemer al telefonisch verteld dat er geen mogelijkheden zijn voor een bedrijfshypotheek of zakelijke financiering, omdat dit nou eenmaal de regels zijn. Veel ondernemers weten niet dat het BKR gewoon een stichting is. Het doel van het BKR is om een wanbetaler te beschermen tegen overkreditering. U heeft uw financiële zaken op orde, waarom moet u dan nog beschermd blijven worden?

Het BKR en de banken hebben samen regels opgesteld welke zijn vastgelegd in het Algemeen Reglement van stichting BKR. Dit reglement is van toepassing op alle deelnemers van Stichting BKR. Daarom blijft uw codering standaard vijf jaar lang zichtbaar bij het BKR en kunt u waarschijnlijk geen bedrijfsfinanciering afsluiten. Niks met de wet te maken, maar gewoon de onderlinge eigen regels tussen deze twee partijen.

laptop

Hoe kan ik toch een bedrijfspand financieren?

De AVG wetgeving is Europese wetgeving en die is heel duidelijk over onrechtmatige verwerking van persoonsgegevens. Wanneer het doel van verwerking van persoonsgegevens niet meer behaald worden, heeft u recht op het laten wissen van uw gegevens in dat systeem. Stichting BKR is dus geen uitzondering in deze wet- en regelgeving.

Bedrijfspand financieren: laat uw BKR codering verwijderen door Codering Verwijderspecialist

Wilt u ook weten of uw negatieve BKR-registratie verwijderd kan worden en een bedrijfspand kopen? Tijdens het gratis adviesgesprek beoordelen wij of ook uw zaak voldoet aan de eisen van deze wetgeving. Onze jurist vertelt of wij uw zaak kunnen aannemen en ook wat de vaste kosten gaan zijn voor het behandelen van uw kwestie. Laat uw onderneming niet beperken door een systeem die misschien in uw geval wel meer schade toebrengt dan u vooruit helpt.

Een bedrijfspand kopen met negatieve BKR? Vul hieronder het aanvraagformulier in of bel ons via 085 - 013 10 85.

 

  • Ochtend (09.00-11.45 uur)
  • Middag (12.00-15.00 uur)
  • Namiddag (15.00-17.30 uur)