Overwaarde huis opnemen lukt niet door een negatieve BKR-registratie

Laat eerst uw negatieve BKR-registratie verwijderen middels de AVG wetgeving.

100% verwijdergarantie. Codering niet verwijderd? Geld terug!
Met spoed binnen 4-6 weken mogelijk

U heeft al jaren een hypotheek lopen bij uw bank en heeft al veel afgelost op uw hypotheek. Uw woning is ook nog eens veel in waarde gestegen. Toch kunt u deze overwaarde niet benutten om bijvoorbeeld de huidige woning te verbouwen, of te benutten voor de aankoop van een andere woning. Een negatieve BKR-registratie zorgt dat elke aanvraag vrijwel direct afgewezen wordt. In de jurisprudentie zijn veel soortgelijke zaken behandeld waar op basis van de AVG-wetgeving de BKR codering direct verwijderd moest worden. Onze jurist vertelt u in het gratis intakegesprek hier graag meer over. Neem direct contact op via 085 - 013 10 85.

Overwaarde huis opnemen lukt niet door een negatieve BKR codering? Laat deze eerst verwijderen door Codering Verwijderspecialist. We vertellen u er graag meer over op deze pagina.

Overwaarde huis opnemen: mijn woning is toe aan een noodzakelijke verbouwing. Door een BKR-registratie kan ik niks

In de praktijk zien wij veel gevallen waarbij mensen een deel van de overwaarde huis willen opnemen om noodzakelijke verbouwingen aan de woning te moeten doen. Omdat de woning sterk in waarde is gestegen, merkt u waarschijnlijk maar heel weinig in de hypotheeklasten. Wanneer u een negatieve BKR-registratie heeft, is het opnemen of gebruiken van de overwaarde vrijwel onmogelijk. In veel gevallen is wachten niet meer mogelijk. Denk maar eens aan een dak dat echt toe is aan vernieuwing, of lekkages in keuken of badkamer. De AVG-Privacywetgeving is hier heel duidelijk in.

Overwaarde huis opnemen: BKR-registratie laten verwijderen middels de AVG-wetgeving

Spelen er belangen bij u die niet de vijfjaarstermijn van het BKR kunnen afwachten? Dan is het mogelijk om op basis van een juridisch standpunten verzoek de BKR codering vroegtijdig te verwijderen. Onze juristen vertellen u graag in een gratis adviesgesprek meer over de juridische mogelijkheden om u van deze vervelende registratie af te helpen. De jurist kijkt tijdens de beoordeling ook altijd naar soortgelijke zaken die behandeld zijn waarvan de BKR codering van verwijderd was. Er ligt zoals u leest al veel jurisprudentie op dit gebied. Laat u bijstaan door een professional op het gebied van de AVG Privacywetgeving, zodat u verder kan met uw verbouwing die echt noodzakelijk is.

 

  • Ochtend (09.00-11.45 uur)
  • Middag (12.00-15.00 uur)
  • Namiddag (15.00-17.30 uur)
  • Hypotheek
  • Lening
  • Ondernemer
  • Overig