Geld lening met BKR? Laat uw BKR-registratie verwijderen

Geld lening met BKR? Vaak is dit niet mogelijk. De banken weigeren uw aanvraag, omdat u negatief geregistreerd staat in het BKR, dat terwijl u uw financiële zaken op orde heeft. Lees hieronder meer over de mogelijkheden van het verwijderen van uw codering. Liever direct contact? Bel ons via 085 013 10 85.

100% verwijdergarantie. Codering niet verwijderd? Geld terug!
Met spoed binnen 4-6 weken mogelijk
working

Geld lening met BKR

Zit u in een situatie waarbij u, ondanks het hebben van een goed inkomen, u geen lening kunt afsluiten bij uw bank vanwege een negatieve BKR-codering? Ons kantoor is gespecialiseerd in het verwijderen van BKR-registraties op basis van de AVG Privacywetgeving.

Geen geld kunnen lenen voor een verbouwing of een financiering, omdat ik jaren geleden in een moeilijke relatie zat

U heeft een codering uit het verleden welke u vandaag de dag nog steeds achtervolgd? U stelt zich regelmatig de vraag waarom u niets kan doen op financieel gebied, terwijl u al uw zaken op orde heeft? Dit zijn signalen van een case waar de negatieve BKR-codering van te verwijderen is. In het gratis intakegesprek staat onze jurist uitvoerig bij u stil waarom een negatieve BKR-registratie te verwijderen is en of wij ook uw zaak kunnen behandelen.

Onze juristen horen deze verhalen dagelijks. Mensen die in een slechte relatie hebben gezeten, een scheiding, of een compagnon die er met de klanten vandoor is gegaan. In al deze gevallen heeft een persoon niet bewust gekozen voor deze situatie, maar heeft wel de nasleep ervan. Het doet wat met een persoon.

happy family 2

Geld lening met BKR, waarom is dat niet mogelijk?

Geld lening met BKR is vaak niet mogelijk. Banken weigeren u geld te lenen, omdat zij u negatief geregistreerd zien staan in het BKR. Het doel ervan is om de persoon in kwestie en de kredietverstrekker te beschermen tegen overkreditering. Waarom begrijpt de bank dan niet dat mijn leven er nu totaal anders uitziet dan toen? En, waarom moet ik nog vijf jaar de nasleep hebben van iets wat mij eigenlijk is aangedaan?

Dit soort emotionele gesprekken horen wij wekelijks. Onze juristen luisteren naar uw verhaal, en nemen de tijd om u uitvoerig te informeren over de wetgeving die het mogelijk maakt om een negatieve BKR-codering te kunnen laten verwijderen. In de praktijk zien wij dat wanneer dit soort gevoelens bij een persoon spelen, we het ook hard kunnen maken. Een persoon die zijn financiën op dit moment goed op orde heeft, daar hoeft geen bescherming van overkreditering aan geboden te worden, vertelt de jurisprudentie op basis van soortgelijke zaken die wij behandeld hebben uit het verleden.

Geld lening met BKR? Codering Verwijderspecialist maakt het mogelijk

Heeft u op dit moment de behoefte voor de financiering van een auto of moet er een verbouwing plaatsvinden in de woning? Neem gratis contact met ons op, zodat wij direct kunnen beoordelen of wij u ook kunnen helpen met het verwijderen van uw negatieve BKR-registratie.

 

  • Ochtend (09.00-11.45 uur)
  • Middag (12.00-15.00 uur)
  • Namiddag (15.00-17.30 uur)
  • Hypotheek
  • Lening
  • Ondernemer
  • Overig