rectangle3566 4

Hypotheek oversluiten met BKR registratie? Dat kan!

Hypotheek oversluiten met BKR registratie is mogelijk! Hieronder leest u hoe dat kan. Toch liever direct contact? Bel ons dan via 085 013 10 85.

Al mogelijk vanaf €420
Met spoed binnen 4-6 weken mogelijk
U betaalt bij ons altijd een vast laag tarief

Hypotheek oversluiten met BKR registratie is mogelijk!

Heeft u een hypotheek lopen en kunt u uw hypotheek niet oversluiten? Wij hebben de juridische kennis in huis om uw BKR codering te verwijderen, zodat u verder kunt met het oversluiten van uw hypotheek. Op basis van de AVG wetgeving zijn er al honderden klanten geholpen die in een soortgelijke situatie als u zaten. Neem contact op voor een gratis adviesgesprek, zodat u direct weet of wij ook u kunnen helpen.

happy family

Hypotheek oversluiten

Uw hypotheek oversluiten naar een andere aanbieder kan erg voordelig zijn. U lost uw huidige hypotheek af en sluit vervolgens een nieuwe af. Uw maandlasten kunnen hierdoor een stuk lager uitvallen. 

Ik wil mijn hypotheek oversluiten met BKR registratie

Wekelijks spreken wij klanten die zich verbazen over het feit dat ze hun bestaande hypotheek niet kunnen oversluiten voor een lagere rente.

Zelfs de eigen bank waar ze bankieren; hun inkomen op binnenkomt en waar de hypotheek al jaren netjes betaald wordt, wil niet meewerken. Dit vanwege het feit dat er een negatieve BKR-registratie op naam staat uit het verre verleden. Dit heeft te maken met de starre houding van banken die zich verschuilen achter de eigen gemaakte regels tussen de banken en stichting BKR. Maatwerk wordt niet geleverd, omdat u een brandmerk met u meedraagt dat u een wanbetaler zou zijn en dus bescherming nodig heeft tegen overkreditering. Moet u dan maar maandelijks hogere hypotheeklasten blijven betalen? Onbegrijpelijk voor onze klanten. De menselijke maat is dan ineens ver te zoeken, geautomatiseerde systemen doen het denkwerk.

people talking

Hoe uw hypotheek oversluiten met BKR registratie?

Door de komst van de AVG wetgeving is dit inmiddels wel veranderd. Wanneer u bij uw eigen bank komt, wordt u vaak al snel afgewimpeld met een antwoord dat oversluiten niet mogelijk is vanwege de BKR-registratie. Dit terwijl er wetgeving ligt dat wanneer een persoon financieel stabiel is, en dus bescherming tegen overkreditering als doel niet meer behaald wordt; de codering verwijdert dient te worden.

Uw hypotheek oversluiten met BKR registratie door Codering Verwijderspecialist

De juristen van Codering Verwijderspecialist weten als geen ander hoe een dergelijke kwestie opgepakt moet worden. Neem vandaag nog gratis contact op, zodat wij u direct kunnen vertellen of wij ook u kunnen helpen. Mocht er haast zijn, omdat u bijvoorbeeld te maken heeft met het verlopen van uw rentevaste periode? Dan kunnen we waarschijnlijk uw dossier dezelfde dag nog oppakken.

Recent verwijderden wij registraties van...

Zij konden hun hypotheek oversluiten dankzij Codering Verwijderspecialist

image59
Vragen of interesse?
We helpen u graag verder!

Vraag een gratis adviesgesprek aan of bel ons direct.

085 - 013 10 85
Vraag een gratis adviesgesprek aan
  • Ochtend (09.00-11.45 uur)
  • Middag (12.00-15.00 uur)
  • Namiddag (15.00-17.30 uur)