image59 1

Onze partners vertrouwen al jaren op de
kennis van Codering Verwijderspecialist.

Codering Verwijderspecialist is een juridisch dienstverlener dat is gespecialiseerd in het verwijderen van alle type BKR-coderingen. Wij helpen regelmatig klanten van financiële tussenpersonen, administratiekantoren en bijvoorbeeld autodealers. Intermediair worden bij Codering Verwijderspecialist betekent dat u bij ons een degelijke training krijgt, zodat u precies weet welke BKR coderingen te verwijderen zijn. Op deze manier stoppen u en wij onze tijd effectief in de juiste klanten en is er altijd een win-win situatie in een samenwerking met ons. U krijgt bij ons altijd een vast aanspreekpunt binnen onze organisatie en wij houden u altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Nieuwsgierig geworden? Neem contact met ons op voor een gratis kennismakingsgesprek met een van onze accountmanagers.

Wij hoeven geen klanten meer af te wijzen dankzij Codering Verwijderspecialist

Sinds onze samenwerking met Codering Verwijderspecialist hoeven wij klanten met een negatieve BKR-registratie niet meer de deur te wijzen.

Lees meer
ellen van malen
Ellen van Manen
Accountmanager bij IziWise Autofinancieringen
Dankzij Codering Verwijderspecialist kunnen klanten verder met hun financieringsaanvraag

Als consultant bij SeoS Consultancy had ik vroeger maandelijks wel 10 aanvragen van klanten die niet verder konden met een financieringsaanvraag of een hypotheekaanvraag. Door de samenwerking met Codering Verwijderspecialist staan wij nu in Arnhem en omstreken bekend als een kantoor waar je moet zijn als je een BKR codering hebt. Wij kunnen deze groep klanten nu uitstekend helpen, omdat wij de juiste kennis hebben gekregen hoe en onder welke voorwaarde een BKR codering te verwijderen is. Onze accountmanager bij dit bedrijf heeft veel energie in opleiding en training gestopt, waardoor wij onze tijd heel efficiënt kunnen benutten tijdens een gesprek met een klant. Regelmatig ontvangen wij een heerlijke taart of een bos bloemen van onze klanten die geholpen zijn. Wij hebben dit echter te danken aan de professionals van Codering Verwijderspecialist.

Lees meer
sezgin avci
Sezgin Avci
Directeur bij SeoS Consultancy
Door Codering Verwijderspecialist kunnen wij nu mensen met een BKR codering toch aan een financiering of hypotheek helpen

Met regelmaat liepen wij tegen klanten aan die door een BKR codering niet verder konden met hun financieringsaanvraag bij een bank. Door de samenwerking met Codering Verwijderspecialist kunnen wij ook deze groep klanten nu uitstekend helpen. Het valt ons op dat de deuren van een bank direct sluiten zodra er een BKR codering tevoorschijn komt. Wij hebben van onze accountmanager bij Codering Verwijderspecialist een degelijke opleiding gehad welke BKR klanten voor een verwijdering in aanmerking komt. Daarnaast is de communicatie tussen de klant en dit bedrijf echt goed. Onze klanten ervaren hun dienstverlening als zeer prettig, en voor ons is het een win-win situatie. Wij kunnen weer een hypotheek bemiddeling in gang zetten die door dit bedrijf anders niet mogelijk was geweest.

Lees meer
osman avci
Osman Avci
Accountmanager bij SeoS Consultancy
image59
Vragen of interesse?
We helpen u graag verder!

Vraag een gratis adviesgesprek aan of bel ons direct.

085 - 013 10 85
Vraag een gratis adviesgesprek aan
  • Ochtend (09.00-11.45 uur)
  • Middag (12.00-15.00 uur)
  • Namiddag (15.00-17.30 uur)