BKR registratie hypotheek zakelijk

Ik ben ondernemer en wil graag een hypotheek afsluiten, wat doe ik als ik een BKR codering heb?

Al mogelijk vanaf €420
Met spoed binnen 4-6 weken mogelijk
U betaalt bij ons altijd een vast laag tarief

U bent ondernemer en hebt leuke opdrachten met een goed jaarinkomen. Ondanks het feit dat u goede jaarcijfers heeft en u voldoende zou kunnen lenen voor een hypotheek, wordt u afgewezen door alle banken vanwege een negatieve BKR-registratie. Iets wat u in het verleden hebt opgelopen toen u niet op tijd werd betaald door uw opdrachtgevers en u startende was. U bent sindsdien gedwongen om te huren in de particuliere sector tegen een te hoge huurprijs die ieder jaar maar blijft stijgen. Kopen zou u nu misschien wel de helft in maandlasten schelen. Maar dat kan niet, want u heeft een negatieve BKR-registratie op uw naam staan.

Klinkt dit verhaal u bekend in de oren? Onze juristen horen dit verhaal bijna dagelijks. Neem direct contact met ons op via 085 - 013 10 85 en onze juristen vertellen u meteen waar u aan toe bent.

BKR registratie hypotheek, laat uw codering verwijderen op basis van de AVG wetgeving

Veel ondernemers weten niet dat een negatieve BKR codering te verwijderen is op basis van de AVG Privacywetgeving. Die wet is namelijk heel duidelijk. Stichting BKR mag uw persoonsgegevens niet blijven verwerken als aan het doel waarom ze u hebben geregistreerd voorbij wordt gegaan. Het enige doel waar stichting BKR zich hard voor maakt, is om een wanbetaler te beschermen tegen overkreditering en daarmee het beschermen van de banken. Als u op dit moment uw financiën weer op orde heeft, is die bescherming dus overbodig en dan wegen uw belangen (zoals het kopen van een (bedrijfs)woning) zwaarder. Inmiddels hebben wij al honderden ondernemers geholpen en woning te kunnen kopen terwijl zij net als u te maken hadden met een negatieve BKR-registratie.

keys on hand

Hoe wordt een BKR codering verwijderd?

Wij beschikken over de jurisprudentie om u verder te helpen met het realiseren van uw doelen. Tijdens het gratis adviesgesprek beoordeelt een jurist of wij uw zaak kunnen aannemen op basis van deze wetgeving. Daarnaast kijkt de jurist ook altijd of er soortgelijke zaken als dat van u zijn behandeld door ons kantoor. Doordat onze jurist deze checks eerst uitvoert tijdens het gratis adviesgesprek bent u gegarandeerd van een eerlijk en transparant advies. Bij ons weet u altijd waar u aan toe bent en heeft u nooit te maken met verrassingen achteraf.

BKR registratie hypotheek: ga verder met uw zakelijke dromen

Heeft u een woning op het oog, of heeft u inmiddels al een bod gedaan op een woning? Neem dan direct telefonisch contact op met ons. Mocht uw zaak voldoen aan de eisen van de AVG Privacywetgeving dan starten wij vaak nog dezelfde dag met de procedure voor u. Liever gebeld worden? Vul hieronder het aanvraagformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

 

  • Ochtend (09.00-11.45 uur)
  • Middag (12.00-15.00 uur)
  • Namiddag (15.00-17.30 uur)