Financial lease met BKR, laat uw codering verwijderen

Zakelijk leasen met negatieve BKR? Laat uw BKR-registratie verwijderen door Codering Verwijderspecialist

100% verwijdergarantie. Codering niet verwijderd? Geld terug!
Met spoed binnen 4-6 weken mogelijk

Uw onderneming eist van u dat u uw klanten door het hele land bezoekt. Jaarlijks legt u daardoor veel kilometers af. Een ondernemer praat dan in termen als “mijn auto wordt snel afgeschreven”.  Simpel gezegd, uw auto zal veel sneller aan vervanging toe zijn dan wanneer u bijvoorbeeld de auto alleen privé zou rijden. Ondernemers leasen daarom vaak een auto, omdat dit fiscaal soms gunstig is, en vooral omdat de auto om de paar jaar weer vervangen wordt door een nieuw voertuig. De ondernemer heeft nu niet een aanslag op zijn werkkapitaal om steeds een auto te moeten kopen.

Zakelijk leasen met negatieve BKR is vaak niet mogelijk. Tijdens het gratis adviesgesprek vertelt onze jurist of wij uw codering kunnen verwijderen. Neem direct contact op via 085 - 013 10 85.

Financial lease met BKR vaak niet mogelijk

Financial lease met BKR is vaak niet mogelijk, omdat de meeste leasemaatschappijen controleren of u negatief geregistreerd staat bij stichting BKR middels een zogheten BKR-toetsing. Wanneer u een negatieve BKR-registratie heeft, is het leasen van een auto vaak niet mogelijk. Regelmatig spreken wij ondernemers die maandelijks voor soms wel honderden euro’s aan reparatiekosten hebben voor hun auto, omdat ze geen auto kunnen leasen. En simpelweg geen tienduizenden euro’s kunnen vrijmaken om de bedrijfsauto te vervangen voor een nieuwe met eigen middelen. De negatieve BKR-registratie zorgt er in dit soort situaties voor dat een onderneming niet meer kan groeien. Dit terwijl stichting BKR maar één doel heeft, namelijk een persoon te beschermen tegen overkreditering. In dit voorbeeld vraagt u zich waarschijnlijk af waar die bescherming dan precies ligt, en dat dit systeem nu juist een averechtse werking heeft. Het antwoord hierop is juist.

Financial Lease met BKR: Uitbreiding van uw wagenpark

Als ondernemer kan een negatieve BKR registratie de uitbreiding van uw wagenpark ernstig belemmeren. Heeft u dringend nieuwe voertuigen nodig voor uw onderneming, maar staat een negatieve BKR codering in de weg? Codering Verwijderspecialist helpt u deze codering te verwijderen, zodat u weer kunt investeren in de groei van uw bedrijf. Neem vandaag nog contact met ons op voor een gratis adviesgesprek en ontdek hoe wij uw BKR kunnen verwijderen.

Financial lease met BKR, laat uw BKR codering verwijderen

De AVG-privacywetgeving is er voor mensen die zich in een dergelijke situaties zitten. Persoonsgegevens mogen vanuit deze Europese wetgeving niet blijven verwerkt worden als de noodzaak van verwerking er niet meer is. Het BKR verwerkt van miljoenen mensen geautomatiseerd de persoonsgegevens. Juist op een dergelijke instelling als het BKR, is de AVG wet op van toepassing.

Wilt u weten of vanuit deze wetgeving wij u kunnen helpen met het verwijderen van uw negatieve BKR-registratie, zodat u die auto toch kunt leasen? De juristen van Codering Verwijderspecialist leggen u in het gratis adviesgesprek uit wat de mogelijkheden voor u zijn.

Financial lease met BKR? Vul het formulier in of bel ons direct.

 

  • Ochtend (09.00-11.45 uur)
  • Middag (12.00-15.00 uur)
  • Namiddag (15.00-17.30 uur)
  • Hypotheek
  • Lening
  • Ondernemer
  • Overig