creditcard ing beurs

Zakelijke creditcard zonder BKR toetsing. Laat uw negatieve codering eerst verwijderen

Ik kan als ondernemer geen creditcard krijgen, omdat ik een negatieve BKR-registratie heb. Moet ik mijn personeel nu vragen om een creditcard voor het huren van die auto in het buitenland?

Al mogelijk vanaf €420
Met spoed binnen 4-6 weken mogelijk
U betaalt bij ons altijd een vast laag tarief

Wanneer u een negatieve BKR-registratie heeft, wordt de aanvraag van een creditcard vaak bij de eigen bank al zelfs geweigerd. U bent ondernemer en moet in deze tijden steeds meer online regelen. Zonder zakelijke creditcard kunt u bepaalde zaken gewoonweg niet doen. Codering Verwijderspecialist heeft voor u de oplossing, zodat u verder kunt met ondernemen!

Een zakelijke creditcard zonder BKR toetsing is vrijwel onmogelijk, omdat iedere bank eerst een BKR toetsing uitvoert, voordat ze zaken met u doen. Laat daarom uw codering vroegtijdig verwijderen. Direct weten waar u aan toe bent? Bel direct 085 - 013 10 85.

Zakelijke creditcard zonder BKR toetsing is onmogelijk

Als ondernemer is een creditcard eigenlijk onmisbaar. Simpele zaken, zoals online aankopen, een hotel of een auto reserveren in het buitenland gaan niet zonder zakelijke creditcard. Wanneer u een negatieve BKR-registratie heeft, zal de aanvraag van een creditcard u waarschijnlijk zelfs bij de eigen bank geweigerd worden, omdat u een negatieve BKR-registratie op uw naam hebt. Financiële dienstverleners voeren namelijk bijna altijd een BKR toetsing uit. Komt er naar voren dat u een codering op uw naam hebt staan? Dan wilt de bank geen zaken met u doen. Erg vervelend, aangezien u uw financiële zaken nu gewoon op orde heeft.

Moet u uw personeel dan vragen of zij voor u die auto of hotel kunnen reserveren? Klinkt belachelijk, maar wij horen regelmatig dat ondernemers op deze manier maar moeten ondernemen, omdat ze geen stap verder komen door de BKR-registratie. Neem vandaag nog telefonisch contact op met onze BKR verwijder specialisten. Tijdens het gratis adviesgesprek vertelt onze jurist u dat er veel meer mogelijk is dan u waarschijnlijk denkt.

visa creditcard

Zakelijke creditcard zonder BKR toetsing: wij verwijderen uw negatieve BKR-registratie

De AVG-wetgeving is ervoor bedoeld om ondernemers zoals u te beschermen. Wanneer uw onderneming vandaag de dag financieel stabiel is, is er geen enkele reden om u nog te moeten blijven beschermen door het BKR. Stichting BKR is samen opgericht met de banken en financiële dienstverleners en heeft dus niets met de wet te maken. Het enige doel van stichting BKR is om een wanbetaler te beschermen tegen overkreditering. Wanneer u uw financiële zaken op orde heeft, loopt stichting BKR haar doel voorbij. In dat geval is er vanuit de AVG wetgeving een mogelijkheid om uw negatieve BKR-registratie te verwijderen, zodat u alsnog zakelijk gebruik kunt maken van een creditcard.

Een zakelijke creditcard zonder BKR toetsing? Laat uw codering verwijderen en ga verder met ondernemen

Tijdens het gratis adviesgesprek vertelt onze jurist u of uw zaak voldoet aan de eisen van de AVG wetgeving en binnen welk termijn wij uw procedure kunnen afronden. Vul daarom het aanvraagformulier in of bel direct tijdens kantooruren, zodat u meteen weet waar u aan toe bent. Bij Codering Verwijderspecialist heeft u nooit verrassingen achteraf.

 

  • Ochtend (09.00-11.45 uur)
  • Middag (12.00-15.00 uur)
  • Namiddag (15.00-17.30 uur)