aktetas

BKR zakelijke lening

BKR zakelijke lening onmogelijk? Laat uw codering verwijderen en ga verder met uw financiële dromen.

100% verwijdergarantie. Codering niet verwijderd? Geld terug!
Met spoed binnen 4-6 weken mogelijk

Een BKR-registratie kan ernstige gevolgen hebben voor de mogelijkheden van een ondernemer om zakelijk te lenen. Het kan de groei en ontwikkeling van het bedrijf belemmeren, investeringen in nieuwe apparatuur, uitbreiding van activiteiten of het aannemen van personeel in de weg staan. Het kan frustrerend zijn voor ondernemers die hun dromen willen najagen en hun bedrijf naar een hoger niveau willen tillen.

Op deze pagina leggen we uit waarom een lening met BKR-registratie niet mogelijk is en hoe wij u van uw codering af kunnen helpen. Wilt u direct weten of wij uw codering kunnen verwijderen? Bel voor een gratis adviesgesprek naar 085 - 013 10 85.

Waarom is een BKR zakelijke lening niet mogelijk?

Een zakelijke lening is vaak niet mogelijk met een BKR-registratie. Het Bureau Krediet Registratie (BKR) houdt informatie bij over kredieten en betalingsverplichtingen van zowel particulieren als ondernemers. Kredietverstrekkers raadplegen het BKR om de kredietwaardigheid van potentiële consumenten en ondernemers te beoordelen voordat ze beslissen om een lening toe te kennen. Als blijkt dat u een negatieve codering op uw naam heeft staan, wordt uw aanvraag vrijwel direct afgewezen.

Een BKR-registratie ontstaat wanneer er sprake is geweest van een betalingsachterstand, wanbetaling of andere financiële problemen. Dit kan bijvoorbeeld gebeuren wanneer er een betalingsachterstand van twee maanden of meer optreedt. Een negatieve BKR-registratie geeft kredietverstrekkers het signaal dat er een verhoogd risico bestaat dat de lening niet op tijd wordt terugbetaald. Wanneer u een codering op uw naam hebt staan, kunt u geen nieuwe lening krijgen. Dit geldt ook gedurende de vijfjaarstermijn. Deze termijn gaat in wanneer er een einddatum in het CKI (Centraal Krediet Informatiesysteem) van het BKR wordt geplaatst. Vanaf dit moment blijven de coderingen nog 5 jaar zichtbaar, met als gevolg dat u zakelijk niet kunt lenen. Ongeacht hoe uw financiën er vandaag de dag voor staan. Wat is hier aan te doen?

Ondernemers kunnen de hulp inroepen van de experts van Codering Verwijderspecialist die gespecialiseerd zijn in het verwijderen van BKR-coderingen. Wij kunnen juridische stappen ondernemen om de codering te laten verwijderen. Dit kunnen we doen middels een juridisch standpunten verzoek.

BKR zakelijke lening: hoe verwijderen wij uw codering, zodat u toch zakelijk kunt lenen?

Wij begrijpen als geen ander hoe belangrijk het kan zijn om een zakelijke lening te krijgen. U wilt immers groeien met uw bedrijf en daarvoor heeft u financiële middelen nodig. Bent u op dit moment financieel stabiel en heeft u alle schulden afgewikkeld? Heeft u daarnaast een groot belang bij het krijgen van een zakelijk krediet? Dan kunnen wij u helpen. Dit doen wij op basis van de AVG Privacywetgeving. Deze wetgeving schrijft voor dat er zeer zorgvuldig met uw persoonsgegevens moet worden omgegaan. Deze wet is van toepassing op het BKR, omdat zij uw persoonsgegevens verwerken.

Wij kunnen namens u een juridisch standpunten verzoek indienen. Daarin behartigen we uw belangen, onderbouwen we dit met beschikbare jurisprudentie en richten we ons op juridische gronden, zoals de AVG wet.

BKR zakelijke lening? Codering Verwijderspecialist maakt het mogelijk

Wij vinden dat u een tweede kans verdient. Wij zijn een team van ervaren juristen, elk met ons eigen verhaal, en we kunnen ons goed verplaatsen in uw situatie. We behandelen elke zaak alsof het onze codering is. Er staat vaak veel meer op het spel dan simpelweg een codering verwijderen. U kunt bijvoorbeeld niet verder met het kopen van een woning waar het tevens mogelijk is om bijvoorbeeld wonen en werken te combineren.

Wij willen graag transparant en eerlijk zijn of wij uw zaak kunnen aannemen. Daarom is het eerste adviesgesprek bij ons altijd gratis. Tijdens dit gesprek beoordeelt de jurist of wij uw codering kunnen verwijderen. Na dit gesprek weet u wat de vaste kosten van het traject zullen zijn, hoe het traject eruit ziet en op basis van welke wetgeving wij de codering kunnen verwijderen. Of u nu een A, A2, A3 of A4 codering hebt, wij zijn gespecialiseerd in het verwijderen van alle typen coderingen.

Neem vandaag nog contact met ons op of vul hieronder het aanvraagformulier in en wij bellen u op een door u gekozen tijdstip. Codering Verwijderspecialist maakt een BKR zakelijke lening weer mogelijk.

 

  • Ochtend (09.00-11.45 uur)
  • Middag (12.00-15.00 uur)
  • Namiddag (15.00-17.30 uur)
  • Hypotheek
  • Lening
  • Ondernemer
  • Overig